Пошук

Назавжди в строю…У Біловізькому ліцеї відкрили памʼятні дошки трьом загиблим захисникам

Дата: 12.03.2024 11:40
Кількість переглядів: 60

Олександр Шегера. Веселий, працьовитий і завжди готовий допомогти - таким його знали усі в селі і за межами. Любив пританцьовувати, слухаючи гарні пісні, і ніколи не думав, що у життя увірветься війна. Олександр, не вагаючись, став на захист України. 40-річний старший солдат Олександр Шегера загинув 23 січня 2023 року під час виконання бойового завдання у Донецькій області.

Ігор Павлушенко. Був справжнім працьовитим чоловіком: створив сімʼю, збудував будинок виховав двох синів, ще й посадив не дерево, а цілий сад. До лав ЗСУ був призваний 22 січня 2023 року. Проходив підготовку до служби в ЗСУ у Німеччині. Був старшим навідником протитанкового відділення взводу вогневої підтримки. Ігор, позивний «Райман», загинув під час ворожого обстрілу в Запорізькій області.

Юрій Трохимчук. Добра, щира людина, завжди підтримував і допомагав іншим. У Біловізькому ліцеї Юрій побував не лише учнем, а й працював тут вчителем фізкультури. Від цього і отримав позивний «Фізрук». Служив мужній воїн у Запорізькій області. Там же, виконуючи бойове завдання, загинув.

Тепер наші хоробрі захисники зустрічатимуть своїми поглядами учнів, вчителів, усіх жителів села…Зустрічатимуть і зігріватимуть серця спогадами.

Назавжди памʼятаємо Героїв Юрія, Ігоря та Олександра!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора