Пошук

РЕЗУЛЬТАТИ проведеного громадського обговорення, громадських слухань та засідання комісії з питань найменування (перейменування) вулиць, інших об’єктів, встановлення пам’ятних знаків на території Рокитнівської селищної ради щодо перейменування вулиц

Дата: 06.03.2024 16:28
Кількість переглядів: 54

1. Найменування організатора громадського обговорення: Рокитнівська селищна рада.

 

2. Об’єкт права власності, який пропонується перейменувати: вулиця Вежицька в селі Залав’я Рокитнівської селищної територіальної громади.

 

3. Пропозиції щодо перейменування об’єкта права власності: вулицю Вежицька на вулицю Володимира ТРОХИМЧУКА в селі Залав’я Рокитнівської територіальної громади.

 

4. Суб’єкт, що вносить пропозицію щодо перейменування об’єкта права власності: ТАРГОНСЬКИЙ Григорій Миколайович за зверненням ТРОХИМЧУК Єви Іванівни та жителів села Залав’я.

До Рокитнівської селищної ради надійшло звернення від ТРОХИМЧУК Єви Іванівни та 21 жителя села Залав’я з проханням  перейменувати вулицю Вежицька на вулицю Володимира ТРОХИМЧУКА в селі Залав’я.

30.11.2023 було розміщено інформаційне повідомлення  про проведення  громадського обговорення та громадських слухань щодо перейменування вулиці Вежицька в селі Залав’я Рокитнівської селищної територіальної громади

Протягом трьох місяців приймалися пропозиції від жителів селищної ради та громадських організацій. Крім звернення ініціаторів жодних пропозицій не надходило.

15.02.2024 в приміщенні клубу села Залав’я по вулиці Шевченка, 18-А було проведено громадське слухання щодо перейменування вулиці Вежицька на вулицю Володимира ТРОХИМЧУКА в селі Залав’я. В обговоренні прийняли жителі вулиці Вежицька, сім’я ТРОХИМЧУКІВ, жителі села Залав’я, депутат УШКО Любов Антонівна та представники Рокитнівської селищної ради. За результатами обговорення було визначено питання перейменування вулиці відкласти до закінчення воєнного стану в Україні (за – 19, проти – 2).

Додатково було проведено анкетування щодо перейменування вулиці Вежицька на вулицю Володимира ТРОХИМЧУКА в селі Залав’я безпосередньо з жителями вулиці Вежицька, з яких проголосувало за – 1, проти – 15.

Для вшанування пам’яті одноголосно підтримали пропозицію встановити меморіальну дошку Володимиру ТРОХИМЧУКУ на будівлі Залавської гімназії, де навчався і працював загиблий Герой.

Проведено опитування у он-лайн форматі на офіційному веб-сайті Рокитнівської селищної ради у розділі «Відкрита громада – Громадські обговорення», на якому 4 голоси підтримують перейменування вулиці Вежицька в селі Залав’я, 1 голос – не підтримує.

 

06.03.2024 о 16.00 годині у залі засідань Рокитнівської селищної ради за адресою: вул. Незалежності, 15 в селищі Рокитне на засідання комісії з питань найменування (перейменування) вулиць, інших об’єктів, встановлення пам’ятних знаків на території Рокитнівської селищної ради (далі – комісія) було розглянуто результати громадського обговорення щодо перейменування вулиці Вежицька в селі Залав’я Рокитнівської селищної територіальної громади, де одноголосно вирішили підтримати думку жителів вулиці Вежицька відкласти питання перейменування вулиці до закінчення воєнного стану. Члени комісії одноголосно підтримали пропозицію встановити меморіальну дошку Володимиру ТРОХИМЧУКУ на будівлі Залавської гімназії, де навчався і працював загиблий Герой, з метою вшанування загиблого Захисника та виховання патріотизму в підростаючого покоління.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора