Пошук

Цьогоріч відзначається 9 річниця прийняття Закону України «Про пробацію»

Дата: 08.02.2024 14:11
Кількість переглядів: 83

З цієї нагоди відбулася зустріч селищного голови із в.о. начальника Сарненського районного сектору №2 філії Державної установи «Центр пробації» у Рівненській області Сергієм Богданцем. Під час спілкування обговорили кроки продовження співпраці для підвищення довіри суспільства до пробації.

Завдяки плідній співпраці з селищною радою, громадськістю, державними органами влади та волонтерами Центр пробації рухається в напрямку позитивних змін життя як окремої людини, так і держави в цілому, повноцінно та якісно надає індивідуально сплановану допомогу у вирішенні криміногенних потреб, сприяє в отриманні необхідних соціальних, психологічних, юридичних, медичних та освітніх послуг. Крім того, мотивує до позитивних змін особистості та поліпшення соціальних стосунків.

«Пробація України - можливості для змін. Важливо, що в її результаті до суспільства повертається повноцінна людина, яка працює, сплачує податки, створює сімʼю. Особливу роль в ефективності пробації відіграє робота соціальних працівників територіальних громад, представників громадських організацій та волонтерів» - зазначив Сергій Богданець.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора