Пошук

Єремейчук Сергій Володимирович

Дата: 26.01.2024 08:37
Кількість переглядів: 53

Фото без опису

 

Єремейчук Сергій Володимирович народився 4 липня 1991 року в селі Борове, колишнього Рокитнівського, нині Сарненського району Рівненської області. Мав трьох братів та сестру. Був наймолодшою дитиною у сім’ї Володимира та Галини Єремейчуків. 

 Середню освіту отримав у Борівської ЗОШ. Закінчив 11 класів. Вчителі відгукувалися про Сергія, як про тихого, спокійного, слухняного та доброго учня, улюбленим заняттям якого була техніка.

Рано залишився без батьків. Проживав з сестрою і братами. Був добрим, спокійним, безвідмовним, у всьому допомагав сестрі.

Був Інспектором прикордонної служби 3 категорії – номер обслуги другої групи другого вогневого відділення першої прикордонної застави артилерійських гармат третього відділу прикордонної служби (тип С) прикордонної комендатури швидкого реагування вогневої підтримки військової частини 1551, старший солдат. 

Призваний на військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період, Сарненським РТЦК та СП Рівненської області з 2 березня 2023 року. Побратими згадують Сергія, як мужнього, стійкого та вправного військового, який завжди був вірний військовій присязі.

19 січня 2024 року, виконуючи бойове завдання у Харківській області, воїн загинув. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора