Пошук

Ексгравець "Валенсії" - амбасадор проєкту «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч» на Рівненщині

Дата: 10.01.2024 09:35
Кількість переглядів: 82

Володар двох баскетбольних Єврокубків у складі іспанської "Валенсії", колишній капітан збірної України, багаторазовий чемпіон України, а нині - президент баскетбольного клубу "Рівне" та директор ОСДЮСШОР Сергій Ліщук став амбасадором проєкту «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч» на Рівненщині.  

Чому долучився до цього проєкту, Сергій розповів під час спільного з начальником Рівненської обласної військової адміністрації Олександр Коваль брифінгу. 

"Вирішив стати амбасадором, адже пам’ятаю ще з дитинства, як важливо спілкуватися з відомими спортсменами не через телевізор, а наживо, потиснути руку та почути пораду. У проєкті моя місія – відвідувати змагання, спілкуватися з учасниками та мотивувати дітей. Думаю, це дасть позитивні емоції для їх розвитку взагалі та спорту в цілому", - сказав Сергій Ліщук.

Нагадаємо, президентський проєкт «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч» - турнір з п'яти видів спорту. Це баскетбол, волейбол, футзал, черлідинг та спортивне орієнтування. Він складається з декількох етапів, починаючи від шкільного і закінчуючи всеукраїнським.

Мета - залучення школярів до фізичного розвитку, формування у них лідерських якостей, можливість самовиразитися, а також - психоемоційна підтримка та налагодження соціальних контактів.

Вже для участі в проєкті зареєструвалося понад дві сотні команд із Рівненщини. Цей процес триває. Завершиться реєстрація 1 лютого. 

Більше інформації шукайте на сайті проєкту https://scl.gov.ua/

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора