Пошук

Нагадуємо про «гарячі лінії» щодо реєстрації та застосування РРО і програмних РРО

Дата: 09.01.2024 09:16
Кількість переглядів: 64

Фото без опису

В Головному управлінні ДПС у Рівненській області нагадують суб’єктам господарювання, що з питань щодо реєстрації та застосуванням РРО чи ПРРО можна звертатись на «гарячі лінії», які працюють з понеділка по п'ятницю в межах робочого часу податкової служби: (0362) 692622(0362) 692628(096) 1641066(063) 8518494.

Враховуючи, що питання щодо застосування РРО/ПРРО можуть виникати у кожного підприємця, не відкладайте отримання відповіді на потім, телефонуйте, коли потрібно.

Крім того, для оперативного вирішення питань платники податків можуть звертатись на Комунікаційну податкову платформу Головного управління ДПС у Рівненській області, взаємодіяти з якою просто та зручно – необхідно лише надіслати свій лист на електронну скриньку:  rv.ikc@tax.gov.ua, в якому  викласти зміст питання, що потребує вирішення. Після отримання листа з вами оперативно зв’яжеться координатор платформи для визначення формату відповіді, зокрема проведення зустрічі з відповідальними особами профільних структурних підрозділів.

Податківці Рівненщини відкриті до активного діалогу з бізнесом для оперативного роз’яснення податкових новацій та надання фахової допомоги.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора