Пошук

Сільчук Микола Вікторович

Дата: 29.12.2023 13:36
Кількість переглядів: 87

Фото без опису

 

Сільчук  Микола  Вікторович народився 28 травня 1996 року в селі Рокитне, колишнього Рокитнівського, нині Сарненського району Рівненської області,  у багатодітній родині.

Все життя прожив у рідному Рокитному. Мав дружину Анну та двох доньок. Зі слів рідних Миколи, він був добрим, життєрадісним, працьовитим, відповідальним та компанійським. 

Здобув у Рокитнівському навчально-виховному комплексі школа І-ІІІ ступеня-ліцей неповну середню освіту (9 класів). Далі пішов вчитися до Рокитнівського професійного ліцею, який закінчив  за спеціальністю «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування. Тракторист-машиніст с/г виробництва». 

Строкову службу проходив у 2016-2017 роках у місті Києві. Служив спочатку у Десні, а потім його перевели до транспортних військ міста Києва. Після армії влаштувався на роботу лісником, а пізніше робітником.

З 26 лютого, як тільки почалася повномасштабна війна, одразу ж вступив до лав тероборони. Через рік був направлений на полігон, потім у населений пункт Агатівку на військову підготовку.

У травні 2023 року був мобілізований і направлений у Донецьку область. Служив солдатом 3 кулеметного відділення  кулеметного взводу 2 стрілецької роти 421 окремого стрілецького батальйону.  За станом здоров’я приїхав у відпустку в липні. Лікувався до листопада 2023 року. Після лікування знову прибув у військову частину.

За старанність, розумну ініціативу, сумлінне виконання службових обов’язків військовий був нагороджений грамотою.

Захисник загинув під час виконання бойового завдання на Донеччині.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора