Пошук

Кулакевич Олександр Васильович

Дата: 08.11.2023 13:33
Кількість переглядів: 64

Фото без опису

Кулакевич Олександр Васильович народився 12 жовтня 1973 року в селі Блажове, колишнього Рокитнівського, нині Сарненського району Рівненської області.

У 1980 році Олександр пішов до першого класу Блажівської середньої школи. У 1990 році отримав атестат про неповну середню освіту. 

Після закінчення школи, а саме 22 листопада 1991 року, вступив до лав ЗСУ, де гідно присягнув на вірність народу України.  

Був одруженим. У 2006 році шлюб було розірвано. Від шлюбу у Олександра залишився син, який також гідно боронить Україну.

Родичі відзиваються про Олександра, як про чуйну та добру людину. «Дуже любив життя, свою сім’ю, був турботливим, дбайливим, люблячим дядьком та братом. Завжди усім допомагав. Не був байдужим до своєї країни, за яку віддав життя», – розповідає племінниця Альона.

Для сина – хорошим батьком, для рідних і близьких – найкращим братом і дядьком, для односельчан та друзів – хорошим та співчутливим співбесідником. У вільний час дуже любив порибалити, сходити до лісу. Знав найкращі місця, де росте багато грибів та ягід. Вмів знайти діалог, як із дорослими так малими співбесідниками, завжди відгукувався на поміч. Тому і не зміг стояти осторонь, коли в Україні розпочалося повномасштабне вторгнення Росії.

31 жовтня 2022 року знову вступив до лав ЗСУ. Був кулеметником відділення морської піхоти. Перебував на передовій, а саме на Авдіївському напрямку, до березня 2023 року. Через хворобу був змушений припинити службу. 

Матрос кулеметник Олександр Кулакевич помер 27 жовтня 2023 року, внаслідок серцево-судинної недостатності у Миколаївській області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора