Пошук

Долучайтеся до Ради з питань внутрішньо переміщених осіб

Дата: 01.12.2023 15:20
Кількість переглядів: 221

Фото без опису

Відповідно до постанови КМУ від 04.08.2023 № 812 «Про затвердження Типового положення про Раду з питань внутрішньо переміщених осіб», Рокитнівська селищна рада розпочинає процес створення спеціальної ради, яка стане допоміжним механізмом забезпечення потреб та вирішення проблем ВПО.

Склад Ради утворюється у кількості 18 осіб, з яких чисельність представників органу, при якому утворено Раду, становить шість осіб, внутрішньо переміщених осіб - дев’ять осіб та представників громадських об’єднань, які провадять діяльність у сфері забезпечення та захисту прав внутрішньо переміщених осіб - три особи.

Стати членом Ради запрошують:

– внутрішньо переміщених осіб Рокитнівської селищної територіальної громади;

– громадські об’єднання, в статуті яких визначено, що їхня  діяльність спрямована на забезпечення та захист прав внутрішньо переміщених осіб і реалізацію проектів у межах Рокитнівської територіальної громади.

 

Хто має бажання доєднатися до Ради, працювати на громадських засадах та брати активну участь у її діяльності – ласкаво просимо!

 

Для цього необхідно подати наступні документи:

- заяву довільної форми;

- документ, що що посвідчує особу та підтверджує громадянство України, або відображення в електронній формі інформації, що міститься у документах, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України, сформованих засобами Єдиного державного вебпорталу електронних послуг, зокрема з використанням мобільного додатка Порталу Дія (Дія) або єДокумент;- документ про освіту (за наявності);

- довідку про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи або електронну довідку, яка підтверджує факт внутрішнього переміщення і взяття на облік такої особи, на електронному носії, критерії якого підтримують використання мобільного додатка Порталу Дія (Дія) (за наявності технічної можливості), або лист громадського об’єднання щодо включення до складу Ради представника громадського об’єднання;

- мотиваційний лист, у якому обгрунтовано, чому вас слід обрати до складу Ради;

- контактний номер телефону та адресу електронної пошти (за наявності).

 

Прийом документів здійснюється з 4 грудня до 20 грудня 2023 року відділом соціального захисту населення, охорони здоров’я та у справах дітей Рокитнівської селищної ради на електронну адресу: vsobes_srrok@ukr.net або паперово за адресою: смт Рокитне, вул. Незалежності, 13.

Телефон для довідок: +38 066 371 68 07.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора