Пошук

Результати проведених громадських слухань та засідання комісії з питань найменування (перейменування) вулиць, інших об’єктів, встановлення пам’ятних знаків на території Рокитнівської селищної ради щодо перейменування вулиці Північна в селі Рокитне

Дата: 09.11.2023 15:44
Кількість переглядів: 215

Фото без опису

1. Найменування організатора громадського обговорення: Рокитнівська селищна рада.

 

2. Об’єкт права власності, який пропонується перейменувати: вулиця Північна в селі Рокитне Рокитнівської селищної територіальної громади.

 

3. Пропозиції щодо перейменування об’єкта права власності: вулицю Північна на вулицю Володимира ГАВРИЛЬЧИКА в селі Рокитне Рокитнівської територіальної громади.

 

4. Суб’єкт, що вносить пропозицію щодо перейменування об’єкта права власності: ТАРГОНСЬКИЙ Григорій Миколайович.

Врахувавши заслуги Володимира ГАВРИЛЬЧИКА перед Україною, рішенням виконавчого комітету Рокитнівської селищної ради від 12.09.2023 №259 «Про проведення громадського обговорення та громадських слухань щодо перейменування вулиці Північна в селі Рокитне Рокитнівської селищної територіальної громади» винесено на громадське обговорення питання перейменування вулиці Північна в селі Рокитне на честь загиблого Героя Володимира ГАВРИЛЬЧИКА, з метою вшанування загиблого Захисника, оскільки родина має земельну ділянку під забудову на даній вулиці. Назва вулиці Північна не присвячена жодній пам’ятній даті, події чи видатній людині, тому її доцільно перейменувати з врахуванням нинішніх історичних реалій, з метою формування патріотизму в жителів села та увічнення пам’яті Героїв.

Протягом двох місяців приймалися пропозиції від жителів селищної ради та громадських організацій. В ході громадського обговорення жодних пропозицій не надходило.

19 жовтня 2023 року об 11 годині за адресою: вулиця Незалежності, 13, селище Рокитне, Сарненський район, Рівненська область у залі засідань було проведено громадські слухання щодо перейменування вулиці Північна на вулицю Володимира ГАВРИЛЬЧИКА в селі Рокитне, на якому були відсутні представники громадськості.

Також проведено опитування в онлайн форматі на офіційному веб-сайті Рокитнівської селищної ради у розділі «Відкрита громада – Громадські обговорення», за результатами якого 80% підтримують пропозицію перейменування вулиці Північна на Володимира ГАВРИЛЬЧИКА в селі Рокитне, а 20% - не підтримують дану пропозицію.

08.11.2023 0 10 годині за адресою: вулиця Незалежності, 13, селище Рокитне, Сарненський район, Рівненська область (зал засідань) відбулося засідання комісії з питань найменування (перейменування) вулиць, інших об’єктів, встановлення пам’ятних знаків на території Рокитнівської селищної ради, створеної відповідно до рішення виконавчого комітету Рокитнівської селищної ради від 28.05.2021 №149, яка підтримала пропозицію перейменувати вулицю Північна на вулицю Володимира ГАВРИЛЬЧИКА в селі Рокитне та рекомендувала винести на чергову сесію розгляд даного питання (за наявної згоди родичів).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора