Пошук

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення та громадських слухань щодо перейменування вулиці Затишна в селі Рокитне Рокитнівської селищної територіальної громади

Дата: 05.05.2023 15:32
Кількість переглядів: 98

Фото без опису

1. Найменування організатора громадського обговорення: Рокитнівська селищна рада.

 

2. Об’єкт права власності, який пропонується перейменувати: вулиця Затишна на вулицю Ігоря КУШНІРА в селі Рокитне Рокитнівської селищної територіальної громади.

 

4. Суб’єкт, що вносить пропозицію щодо перейменування об’єкта права власності: ТАРГОНСЬКИЙ Григорій Миколайович за зверненням КУШНІРА Василя Петровича та жителів вулиці Затишна в селі Рокитне.

 

5. Строк,  місце, час проведення громадських слухань:

На офіційному веб сайті селищної ради у розділі «Відкрита громада – Громадські обговорення» проводиться онлайн обговорення перейменування вулиці Затишна в селі Рокитне. 

22 червня 2023 року о 11.00 годині за адресою: вулиця Незалежності, 13, селище Рокитне, Сарненський район, Рівненська область (зал засідань). У випадку змін щодо часу чи місця проведення громадських слухань буде додатково завчасно повідомлено на офіційному веб-сайті селищної ради.

 

6. Поштова адреса та адреса електронної пошти, номер телефону, строк і форма подання пропозицій: вулиця Незалежності, 13, селище Рокитне, Сарненський район, Рівненська область, 34200; е-mail: rokitno_sr@ukr.net , тел. (03635) 2-20-90, факс (03635) 2-24-66.

Пропозиції (зауваження) надсилаються у електронній чи письмовій формі із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає. Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження. Анонімні пропозиції не реєструються і не розглядаються.

 

7. Строк для подання пропозицій (зауважень) : 07 липня 2023 року.

 

8. Місцезнаходження організатора громадського обговорення, за якими можна отримати консультації з питання, що винесено на громадське обговорення:  вулиця Незалежності, 13, селище Рокитне, Сарненський район, Рівненська область.

 

9. Прізвище та ім’я особи, що проводить заходи громадського обговорення: ЛІНКЕВИЧ Інна – головний спеціаліст відділу містобудування та архітектури селищної ради.

 

10. Строк і спосіб оприлюднення результатів громадського обговорення: до 21 липня 2023 року на офіційному веб-сайті Рокитнівської селищної ради.

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора