Пошук

Оголошується набір кандидатів на членство у Молодіжній раді !

Дата: 10.12.2021 15:46
Кількість переглядів: 769

Фото без опису

ПОВІДОМЛЕННЯ

про проведення установчих зборів для формування складу

Молодіжної ради при Рокитнівській селищній раді

 

З метою налагодження ефективної взаємодії між органами місцевого самоврядування та молоддю, для забезпечення вирішення питань, що пов’язані із життям молоді та її участі в усіх сферах життя громади, планується створення Молодіжної ради при Рокитнівській селищній раді.

Молодіжна рада – це консультативно-дорадчий орган, який буде незалежний у прийнятті рішень та впливатиме на спілкування молоді та органів місцевого самоврядування, підвищення розвитку молодіжного лідерства, залучення молоді до вирішення соціально-економічних питань, питань у сфері культури, спорту, освіти, попередження розповсюдження негативних явищ у молодіжному середовищі. 

Тому ми запрошуємо активну, енергійну, ініціативну молодь долучитися до створення Молодіжної ради. Адже тільки спільними зусиллями ми реалізуємо всі плани, які спрямовані на розвиток нашої рідної громади!

До складу Молодіжної ради можуть входити жителі Рокитнівської селищної територіальної громади (громадяни України) віком від 14 до  35 років, які є:

представниками громадських об’єднань та/або відокремлених підрозділів громадських об’єднань, підприємств, установ, організацій, що провадять діяльність у сфері молодіжної політики, які зареєстровані в установленому порядку та/або провадять діяльність на території Рокитнівської ТГ (за згодою);

представниками закладів освіти, кандидатури яких подаються учнівським або студентським самоврядуванням кожного навчального закладу (за згодою).

Склад Молодіжної ради формується на установчих зборах шляхом рейтингового голосування за кандидатів, які особисто присутні на установчих зборах.

Кількісний склад Молодіжної ради визначається установчими зборами та не може становити більш як 35 осіб.

Важливо: до складу Молодіжної ради може бути обрано не більше одного представника від кожного інституту громадянського суспільства, що виявив бажання увійти до складу молодіжної ради.

Для участі в установчих зборах до ініціативної групи подається заява у довільній формі, підписана уповноваженою особою керівного органу інституту громадянського суспільства.

До заяви додаються:

прийняте у порядку, встановленому установчими документами інституту громадянського суспільства, рішення про делегування для участі в установчих зборах представника, який одночасно є кандидатом на обрання до складу молодіжної ради;

біографічна довідка делегованого представника інституту громадянського суспільства із зазначенням його прізвища, імені, по батькові, посади, місця роботи, посади в інституті громадянського суспільства, контактної інформації;

інформація про отримання інститутом громадянського суспільства як володільцем бази персональних даних його членів згоди делегованого таким інститутом представника на обробку його персональних даних.

Установчі збори з формування складу Молодіжної ради при Рокитнівській селищній раді відбудуться 24 cічня 2022 року о 14 годині. Місце проведення: смт Рокитне, вул. Незалежності, 13, зал засідань Рокитнівської селищної ради.

       Пакети документів  на участь  в установчих зборах приймаються  до  24 грудня 2021 року включно, за адресою: смт Рокитне, вул. Незалежності, 15, відділ освіти, молоді  та  спорту Рокитнівської селищної ради або на електронну адресу roktmolod @ukr.net (сканкопії, у форматі pdf).

Відповідальна особа від ініціативної групи за збір заяв, узагальнення наданих документів від кандидатів на вступ до Молодіжної ради – БЛИЗНЮК Ольга Анатоліївна (тел. 0957692909, електронна адреса roktmolod@ukr.net).

 

СКЛАД

ініціативної групи з підготовки та проведення установчих зборів для формування складу Молодіжної ради при Рокитнівській селищній раді

 

Лесковець

Марина Іванівна

-

секретар Рокитнівської селищної ради, голова ініціативної групи

 

Близнюк

Ольга Анатоліївна

 

-

 

завідувач протокольної частини Рокитнівської селищної ради, секретар ініціативної групи

Члени ініціативної групи:

 

Власик

Наталія Федорівна

-

громадська організація «Прометей» селища Томашгород (за згодою)

 

Крупич

Дарина Ярославівна

 

-

голова учнівського самоврядування опорного закладу «Рокитнівський ліцей № 3» Рокитнівської селищної ради (за згодою)

 

Маринич

Валентина Михайлівна

 

-

консультант комунального закладу «Рокитнівський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Рокитнівської селищної ради

 

Мініч

Анастасія Вікторівна

-

голова учнівського самоврядування Рокитнівського ліцею № 1 Рокитнівської селищної ради (за згодою)

 

Мосейчук

Андрій Іванович

 

-

депутат Рокитнівської селищної ради (за згодою)

Прокопчук

Яна Василівна

 

-

голова учнівського самоврядування Рокитнівського ліцею № 2 Рокитнівської селищної ради (за згодою)

 

Поштар

Наталія Іванівна

-

головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Рокитнівської селищної ради

 

Трохимчук

Максим Петрович

-

громадська організація «Асоціація спортивної боротьби Рокитнівщини» (за згодою)

 

Голова Ініціативної групи:

 Лесковець Марина Іванівна, тел.0669089434,e-mail: maryna.leskovets@gmail.com

 

Секретар Ініціативної групи:

Близнюк Ольга Анатоліївна, тел. 0957692909, e-mail: roktmolod@ukr.net


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора