Пошук

До уваги споживачів КП «Рокитнекомуненергія»

Дата: 27.10.2021 15:53
Кількість переглядів: 300

        Фото без опису  Доводимо до відома абонентів Комунального підприємства «Рокитнекомуненергія», що Постановою КМУ від 8 вересня 2021 р. № 1022 (далі Постанови КМУ № 1022), яка набрала чинності 01 жовтня 2021 року, затверджено зміни, що вносяться до Постанови КМУ від 21 серпня 2019 р. № 830 «Про затвердження Правил надання послуги з постачання теплової енергії і типових договорів про надання послуги з постачання теплової енергії».

           Ці Правила регулюють відносини між суб’єктом господарювання, що провадить господарську діяльність з постачання теплової енергії (далі - виконавець), та індивідуальним і колективним споживачем (далі - споживач), який отримує або має намір отримати послугу з постачання теплової енергії (далі - послуга), та визначають вимоги до якості послуги, одиниці вимірювання обсягу спожитої споживачем теплової енергії, порядок оплати. Згідно п. 13. Постанови КМУ № 1022: Надання послуги здійснюється виключно на договірних засадах.
          Задля  забезпечення   прав усіх категорій споживачів, для тих, які не обрали жодну форму договору з виконавцем послуги, запроваджено публічний договір   приєднання   про надання послуг з постачання теплової енергії . Затверджено  Типовий індивідуальний договір про надання послуги з постачання теплової енергії  та Типовий договір з власником (користувачем) будівлі про надання послуги з постачання теплової енергії, які є публічними договорами приєднання і укладаються з урахуванням статей 633, 634, 641, 642 Цивільного кодексу України.
            Комунальне підприємство «Рокитнекомуненергія» публікує текст «публічного Типового індивідуального договору про надання послуги з постачання теплової енергії» та додаток до публічного індивідуального договору про надання послуги з постачання теплової енергії «ЗАЯВА-ПРИЄДНАННЯ до індивідуального договору про надання послуги з постачання теплової енергії».

      Комунальне підприємство «Рокитнекомуненергія» публікує текст «публічного Типового договору з власником (користувачем) будівлі про надання послуги з постачання теплової енергії»    

         Такі договори вважається укладеними, якщо протягом 30 днів з дня опублікування тексту договору на офіційному веб-сайті органу місцевого самоврядування співвласники багатоквартирного будинку (власники будинку) не прийняли рішення про вибір моделі договірних відносин та не уклали відповідний договір з виконавцем комунальної послуги.
         
Ознайомитись з текстом «Типового індивідуального договору про надання послуг з постачання теплової енергії» та заявою-приєднання ,а також з текстом « Типового договору з власником (користувачем) будівлі про надання послуги з постачання теплової енергії» можна за посиланням : https://rokytne-gromada.gov.ua/dogovori-16-38-40-27-10-2021/

https://rokytne-gromada.gov.ua/news/1635342086/

 

           


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора