Пошук

Працювала "бюджетна" комісія

Дата: 09.09.2021 08:53
Кількість переглядів: 358

Комісія з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, соціального захисту населення та регуляторної політики:

Підтримала затвердження Програми матеріального заохочення кращих спортсменів та їх тренерів Рокитнівської селищної територіальної громади на період до 2023 року; Програми фінансової підтримки комунального підприємства «Аптека»;

Схвалила внесення змін до комплексної Програми профілактики правопорушень та боротьби із злочинністю на 2021-2025 роки; доповнення до Програми виготовлення проектно-кошторисної документації по електрифікації новозбудованих житлових масивів; зміни до Програми протидії захворюванню на туберкульоз на 2021-2023 роки; зміни до Програми благоустрою Рокитнівської селищної ради на 2021 рік.

Розглянувши питання про внесення змін до селищного бюджету, члени комісії внесли пропозицію виділити 50 тис. грн на фінансову підтримку КП «Рокитневодоканал», 50 тис. грн на фінансову підтримку Томашгородського ВУЖКГ та 29 тис. на розробку генерального плану території села Дерть.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора