Пошук

КОНСТИТУЦІЯ – ГАРАНТ СТАБІЛЬНОСТІ І ДЕМОКРАТІЇ

Дата: 25.06.2021 14:17
Кількість переглядів: 317

25.06.2021 о 11.00 годині працівниками КЗ "Публічна бібіліотека" Рокитнівської селищної ради було запрошено до участі Рокитнівський районний сектор у заході книжкової виставки-інсталяції "Конституція - гарант стабільності і демократії".

Фото без опису

У вищезаначеному заході працівниами Рокитнівського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» у Рівненській області було залучено суб’єкта пробації, якому було роз’яснено про права на повагу, належне (шанобливе) ставлення до людини, гарантованих Конституцією України, а також права, свободи і законні інтереси засуджених, необхідні умови для їх виправлення і ресоціалізації, соціальну і правову захищеність та їх особисту безпеку.

Крім того, було наголошено, що працівники пробації знають, що з поваги до особистості правопорушника починається довіра, що є важливим елементом у процесі ефективної роботи з такою людиною, що в свою чергу розширює можливості пробації. А прививаючи у клієнтів пробації повагу до Закону, працівники пробації знижують ризик порушення його норм, вчинення протиправної поведінки.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора