Пошук

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО РЕЗУЛЬТАТИ ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ

Дата: 21.05.2021 15:53
Кількість переглядів: 658

 

  Фото без опису      Рокитнівська селищна рада, як  Засновник  закладів  загальної  середньої  освіти  Рокитнівської територіальної громади,  в  тому  числі  і  як  засновник БУДКИ-СНОВИДОВИЦЬКОЇ ГІМНАЗІЇ РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ відповідно до Порядку проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 року №996, розпорядження селищного голови від 22 квітня 2021 року «Про проведення консультацій з громадськістю щодо реорганізації БУДКИ-СНОВИДОВИЦЬКОЇ ГІМНАЗІЇ РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ»  23 квітня 2021 року оприлюднила на офіційному веб-сайті  Рокитнівської селищної ради оголошення  про  проведення  консультацій  з  громадськістю  шляхом  громадського  обговорення  проєкту  рішення  Рокитнівської селищної ради «Про реорганізацію юридичнщї особи – БУДКИ-СНОВИДОВИЦЬКОЇ ГІМНАЗІЇ РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ (код ЄДРПОУ 25319116) шляхом її приєднання до ОСТКІВСЬКОГО ЛІЦЕЮ  РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ (код ЄДРПОУ 25319257) зі створенням філії в селі Будки-Сновидовицькі»  .

В вищезазначеному оголошенні  було вказано, що зауваження та пропозиції з метою оцінки та вивчення думки громадськості щодо проекту подаються по 19 травня 2021 року на електронну пошту                  gro-obgovorenya@ukr.net.  

Під час проведення громадського обговорення з 23.04.2021 року по 19.05.2021 року пропозиції та зауваження від громадськості на електронну пошту gro-obgovorenya@ukr.net щодо проєкту рішення «Про реорганізацію юридичнщї особи – БУДКИ-СНОВИДОВИЦЬКОЇ ГІМНАЗІЇ РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ (код ЄДРПОУ 25319116) шляхом її приєднання до ОСТКІВСЬКОГО ЛІЦЕЮ  РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ (код ЄДРПОУ 25319257) зі створенням філії в селі Будки-Сновидовицькі»  не надходили.

 

              Однак, від жителів села Будки-Сновидовицькі надійшло звернення щодо недопущення реорганізації БУДКИ-СНОВИДОВИЦЬКОЇ ГІМНАЗІЇ РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ  в філію ОСТКІВСЬКОГО ЛІЦЕЮ  РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ  в зв’язку з відсутністю якісного покриття дороги і шкільного автобуса.

            Рокитнівською селищною радою 05 травня 2021 року надано відповідь про те, що до Управління освіти і науки Рівненської ОДА подано пропозицію щодо придбання шкільного автобуса для ОСТКІВСЬКОГО ЛІЦЕЮ  РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ за умови проведення процедури реорганізації   БУДКИ-СНОВИДОВИЦЬКОЇ ГІМНАЗІЇ РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ шляхом її приєднання до ОСТКІВСЬКОГО ЛІЦЕЮ  РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ на виконання розпорядження КМУ від 06.12.2020 року №1570-р «Про розподіл резерву коштів освітньої субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам у 2020 році та перерозподіл деяких видатків державного бюджету, передбачених Міністерству освіти і науки на 2020 рік».

            Отже, в разі виконання вищезазначених умов  учні 5-9 класів села Будки-Сновидовицькі, які потребують підвезення, будуть забезпечені шкільним автобусом.

          Автомобільна дорога О-181610, що з’єднує населенні пункти Остки та  Будки-Сновидовицькі, є дорогою обласного значення і перебуває на обслуговуванні в Департаменті з питань будівництва та архітектури Рівненської ОДА.  Тому кошти на її ремонт можуть бути виділені лише із обласного  бюджету. Відповідне звернення Рокитнівська селищна рада скерувала до Рівненської ОДА.

 

      В  результаті  громадського  обговорення   проекту   рішення   «Про реорганізацію юридичнщї особи – БУДКИ-СНОВИДОВИЦЬКОЇ ГІМНАЗІЇ РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ (код ЄДРПОУ 25319116) шляхом її приєднання до ОСТКІВСЬКОГО ЛІЦЕЮ  РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ (код ЄДРПОУ 25319257) зі створенням філії в селі Будки-Сновидовицькі»    прийнято рішення  рекомендувати  винесення  даного  проекту  рішення   на  розгляд  чергової  сесії   Рокитнівської селищної ради.

 

 

 

Інформаційні матеріали (протокол №2 від 07 травня 2021 року проведених публічних громадських обговорень на зустрічі із громадськістю сіл Сновидовичі, Остки і Будки-Сновидовицькі  щодо реорганізації Будки-Сновидовицької гімназії Рокитнівської селищної ради, яка відбулася 07 травня 2021 року в приміщенні Будки-Сновидовицького сільського  будинку культури додається).

 

 

Протокол проведення публічних громадських обговорень на зустрічі із громадськістю сіл Сновидовичі, Остки і Будки-Сновидовицькі 

щодо реорганізації Будки-Сновидовицької гімназії Рокитнівської селищної ради

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора