Пошук

Виїзну нараду з питань розгляду ризиків підтоплення сьогодні провів на березі Осницького водосховища голова Рівненської обласної адміністрації Віталій Коваль

Дата: 02.03.2021 14:17
Кількість переглядів: 812

На березі Осницького водосховища виїзну нараду з питань розгляду ризиків підтоплення сьогодні провів голова Рівненської обласної адміністрації Віталій Коваль. Участь в ній прийняли заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Антоніна Гордійчук, керуючий справами виконавчого комітету Анатолій Герасимчук, староста Вадим Сікора, начальник відділу житлово-комунального господарства, транспорту та благоустрою Сергій Новак, головний спеціаліст з питань цивільного захисту та мобілізаційної роботи Олексій Масовець.

Об’єм Осницького водосховища становить 3,5 млн м кубічних. На сьогодні частина елементів кріплення дамби та гідротехнічної споруди потребують заміни та проведення відновлювальних робіт. У цьому році планується виготовлення проектно-кошторисної документації для їх капітального ремонту, орієнтовна вартість робіт - 1 млн 200 тисяч грн.

На сьогодні підйом води до критичного рівня складає 1,4 м, тому загрози підтоплення поки що нема. Відповідні служби постійно моніторять ситуацію і вживають всіх необхідних заходів щодо контролю рівня води.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора