Пошук

Всеукраїнський онлайн Форум Національної ради дітей та молоді 2020!

Дата: 14.12.2020 16:00
Кількість переглядів: 1112

Фото без опису

 

При Уповноваженому Президента України з прав дитини діє Національна дитяча рада. Рада це — консультативно-дорадчий орган, до складу якої входять лідери шкільного самоврядування та випускники Інтернатних закладів з усіх регіонів України.

Щорічно наприкінці року проходить Всеукраїнський Форум Ради, що об’єднує дітей та молодь з усієї України. Цього року, з огляду на пандемію COVID-19 та карантинні заходи, із метою забезпечення безпеки учасників, Форум відбудеться в онлайн форматі. Мета заходу: мотивувати дітей та молодь перетворювати виклики 2020 року на можливості у 2021 році. Форум присвячений підвищенню рівня мотивації дітей та молоді до розвитку навичок для успішного життя. В програмі передбачені виступи на теми розвитку лідерства та комунікаційних навичок, підприємницького мислення, блогінгу. Серед спікерів Форуму - відомі українські та світові мотиваційні тренери, підприємці, блогери, співаки, ін.

Онлайн трансляція Форуму відбудеться 18 грудня (п’ятниця) з 13:30 до 17:30. Для реєстрації на Форум учасники мають заповнити реєстраційну анкету за посиланням: http://nccy.info/forum За два дні до початку Форуму кожен зареєстрований учасник отримає на електронну пошту нагадування та уточнену детальну інформацію щодо початку заходу, програми та активностей в рамках заходу. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора