Пошук

Рішення селищної ради №114 «Про надання дозволу КНП «Рокитнівська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування» на проведення коригування робочого проекту «Реконструкція терапевтичного, хірургічного та інфекційного корпусів Комунального некомерційного підприємства «Рокитнівська центральна районна лікарня» Рокитнівської районної ради Рівненської області в смт.Рокитне, на вул. Руслана Дубовця, 30, та на вул. Міцкевича, 57 Рівненська область (лікувальне киснепостачання)»

Кількість переглядів: 300
Скликання: 8 скликання
Сесія: 5 сесія
Тип документу: Рішення селищної ради
Дата: 22.01.2021
Номер документу: 114
Назва документу: Про надання дозволу КНП «Рокитнівська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування» на проведення коригування робочого проекту «Реконструкція терапевтичного, хірургічного та інфекційного корпусів Комунального некомерційного підприємства «Рокитнівська центральна районна лікарня» Рокитнівської районної ради Рівненської області в смт.Рокитне, на вул. Руслана Дубовця, 30, та на вул. Міцкевича, 57 Рівненська область (лікувальне киснепостачання)
Прикріплені файли:
  1. Про надання дозволу КНП «Рокитнівська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування» на проведення коригування робочого проекту «Реконструкція терапевтичного, хірургічного та інфекційного корпусів Комунального некомерційного підприємства «Рокитнівсь (0.02 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора