Пошук

Рішення селищної ради №2 «Про початок повноважень, ранг посадової особи місцевого самоврядування та умови оплати праці Рокитнівського селищного голови»

Кількість переглядів: 342
Скликання: 8 скликання
Сесія: 1 сесія
Тип документу: Рішення селищної ради
Дата: 17.11.2020
Номер документу: 2
Назва документу: Про початок повноважень, ранг посадової особи місцевого самоврядування та умови оплати праці Рокитнівського селищного голови
Прикріплені файли:
  1. Рішення Про початок повноважень, ранг посадової особи місцевого самоврядування та умови оплати праці Рокитнівського селищного голови (0.02 МБ)

Внесено зміни згідно рішень від 24.12.2020 № 2906.05.2021 № 555

 

 

УКРАЇНА

Рокитнівська селищна рада

Восьме скликання

(перша сесія)

 

РІШЕННЯ

 

від 17 листопада 2020 року                                                                    № 2

 

Про початок повноважень,

ранг посадової особи місцевого самоврядування та умови оплати праці Рокитнівського селищного голови

 

Відповідно до частини першої статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», частини першої статті 10, статей 11, 14, 15 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», постанови Кабінету Міністрів України від 09.03.2006 р. № 268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів», Рокитнівська селищна рада

 

                                                              вирішила:

 

  1. Інформацію голови Рокитнівської селищної територіальної виборчої комісії Гречко Тамари Максимівни про результати виборів, визнання повноважень та реєстрацію Рокитнівським селищним головою ТАРГОНСЬКОГО Григорія Миколайовича взяти до відома.
  2. Заслухати складення Присяги посадової особи місцевого самоврядування Рокитнівським селищним головою Таргонським Г.М. та вважати його таким, що вступив на посаду.
  3. Присвоїти Таргонському Г.М. 8 (восьмий) ранг посадової особи місцевого самоврядування в межах 4 (четвертої) категорії посад.
  4. Встановити Таргонському Г.М. оклад згідно із штатним розписом та надбавку за високі досягнення в праці в розмірі 50% посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг посадової особи місцевого самоврядування та надбавки за вислугу років; надбавку за стаж державної служби та службу в органах місцевого самоврядування відповідно до чинного законодавства та відпрацьованих років.
  5. Здійснювати преміювання Таргонського Г.М. у розмірі 100 відсотків до посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг, за вислугу років та за високі досягнення у праці, а також до державних і професійних свят та ювілейних дат у межах фонду преміювання та економії коштів на оплату праці.
  6. Надавати ТАРГОНСЬКОМУ Григорію Миколайовичу матеріальну допомогу для вирішення соціальнопобутових питань та допомогу для оздоровлення при наданні щорічної відпустки у розмірах, передбачених законодавством.

 

 

Селищний голова                                                        Григорій ТАРГОНСЬКИЙ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора