Пошук

Розпорядження селищного голови №89 «Про проведення аналізу і перевірки викладених фактів у Звіті генерального директора КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «РОКИТНІВСЬКА БАГАТОПРОФІЛЬНА ЛІКАРНЯ ІНТЕНСИВНОГО ТИПУ» РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ про роботу за 2023 рік»

Кількість переглядів: 22
Скликання: 8 скликання
Сесія: без номеру сесії
Тип документу: Розпорядження селищного голови
Дата: 16.04.2024
Номер документу: 89
Назва документу: Про проведення аналізу і перевірки викладених фактів у Звіті генерального директора КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «РОКИТНІВСЬКА БАГАТОПРОФІЛЬНА ЛІКАРНЯ ІНТЕНСИВНОГО ТИПУ» РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ про роботу за 2023 рік
Прикріплені файли:

 

Рокитнівська селищна рада

 

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

селищного голови

 

16 квітня 2024 року                                                                                               № 89

 

Про проведення аналізу і перевірки викладених фактів

у  Звіті генерального директора КОМУНАЛЬНОГО

 НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «РОКИТНІВСЬКА

БАГАТОПРОФІЛЬНА ЛІКАРНЯ ІНТЕНСИВНОГО ТИПУ»

РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ про роботу за 2023 рік

 

       Відповідно до пункту 20 частини четвертої статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пункту 1,4 Розділу 1, пунктів 7.1, 7.3.1 Розділу 7, пункту 10.4 Розділу 10 Статуту КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «РОКИТНІВСЬКА БАГАТОПРОФІЛЬНА ЛІКАРНЯ ІНТЕНСИВНОГО ТИПУ» РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ, затвердженого рішенням Рокитнівської селищної ради від 22 січня 2021 року  № 113, та з метою забезпечення ефективної діяльності КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «РОКИТНІВСЬКА БАГАТОПРОФІЛЬНА ЛІКАРНЯ ІНТЕНСИВНОГО ТИПУ» РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ:  

 

1. ПРОВЕСТИ аналіз та перевірку викладених фактів у Звіті генерального директора КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «РОКИТНІВСЬКА БАГАТОПРОФІЛЬНА ЛІКАРНЯ ІНТЕНСИВНОГО ТИПУ» РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ про роботу за 2023 рік (далі – Звіт генерального директора КНП «Рокитнівська БЛІЛ» про роботу за 2023 рік).

2. СТВОРИТИ комісію для здійснення аналізу і перевірки зазначених фактів, викладених у Звіті генерального директора КНП «Рокитнівська БЛІЛ» про роботу за 2023 рік  (далі - Комісія), та затвердити склад комісії згідно з додатком.

3. Генеральному директору КНП «Рокитнівська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування» КОСТЮКУ Олегу Івановичу забезпечити надання необхідних документів Комісії для здійснення аналізу і перевірки зазначених фактів, викладених у Звіті генерального директора КНП «Рокитнівська БЛІЛ» про роботу за 2023 рік.

4. Комісії здійснити аналіз і перевірку зазначених фактів, викладених у Звіті генерального директора КНП «Рокитнівська БЛІЛ» про роботу за 2023 рік протягом п’яти робочих днів з дня підписання даного розпорядження.

5. Начальнику відділу соціального захисту, охорони здоров’я та у справах дітей селищної ради Ірені ЧИРУК за результатами проведеного аналізу і перевірки фактів, викладених у Звіті генерального директора КНП «Рокитнівська БЛІЛ» про роботу за 2023 рік, до 23.04.2024 підготувати доповідну записку на ім’я селищного голови.

6. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Антоніну ГОРДІЙЧУК.

 

 

Селищний голова                                                        Григорій ТАРГОНСЬКИЙ

 

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора