Пошук

Рішення виконавчого комітету №95 «Про організацію роботи щодо збору пропозицій від громадян до проєкту бюджету Рокитнівської селищної територіальної громади на 2025 рік»

Кількість переглядів: 29
Скликання: 8 скликання
Сесія: без номеру сесії
Тип документу: Рішення виконавчого комітету
Дата: 04.04.2024
Номер документу: 95
Назва документу: Про організацію роботи щодо збору пропозицій від громадян до проєкту бюджету Рокитнівської селищної територіальної громади на 2025 рік
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.06 МБ)

 

 

 

РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

 

04 квітня 2024 року                                                     № 95

 

 

Про організацію роботи щодо збору

пропозицій від громадян до проєкту

бюджету Рокитнівської селищної

територіальної громади на 2025 рік

 

Відповідно до підпункту 1 пункту «а» статті 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 75, 76 Бюджетного кодексу України, наказу Міністерства фінансів України від 02 січня 2019 року № 1 «Про затвердження Методичних рекомендацій щодо впровадження та застосування гендерно-орієнтованого підходу в бюджетному процесі», з метою залучення активних мешканців громади до участі в бюджетному процесі, забезпечення формування проєкту бюджету Рокитнівської селищної територіальної громади на 2025 рік, підготовки проєкту рішення Рокитнівської селищної ради «Про бюджет Рокитнівської селищної територіальної громади на 2025 рік», рекомендацій Громадського Партнерства «За прозорі місцеві бюджети», виконавчий комітет селищної ради

 

ВИРІШИВ:

 

  1. Затвердити   План    заходів  щодо організації інформаційної компанії по  збору пропозицій від громадян Рокитнівської селищної ради до проєкту бюджету Рокитнівської селищної територіальної громади на 2025 рік (далі – План заходів), що додається.
  2. Фінансовому відділу селищної ради організувати роботу зі збору пропозицій від громадян до проєкту бюджету Рокитнівської селищної територіальної громади на 2025 рік згідно з чинним законодавством.
  3. Для організації виконання Плану заходів залучати необхідні структурні підрозділи, комунальні заклади, установи, організації Рокитнівської селищної ради.
  4. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання даного рішення покласти на фінансовий відділ селищної ради.
  5. Контроль за виконанням рішення залишаю за собою.

 

 

Селищний голова                                  Григорій ТАРГОНСЬКИЙ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора