Пошук

Рішення виконавчого комітету №58 «Про стан роботи зі зверненнями громадян, що надійшли до Рокитнівської селищної ради у 2023 році»

Кількість переглядів: 2
Скликання: 8 скликання
Сесія: без номеру сесії
Тип документу: Рішення виконавчого комітету
Дата: 04.04.2024
Номер документу: 58
Назва документу: Про стан роботи зі зверненнями громадян, що надійшли до Рокитнівської селищної ради у 2023 році
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.02 МБ)
  2. Файл 2 (0.01 МБ)

 

 

 

РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

 

04 квітня 2024 року                                                   № 58

 

Про стан роботи зі зверненнями

громадян, що надійшли до Рокитнівської

селищної ради у 2023 році

 

Відповідно до підпункту 1 пункту «б» частини 1 статті 38 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання Закону України «Про звернення громадян», Указу Президента України від 07.02.2008 № 109/2008 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування», розпорядження голови Сарненської районної державної адміністрації від 05 березня 2024 року № 38 «Про виконання вимог Закону України «Про звернення громадян», інших нормативно-правових актів та стан роботи із зверненнями громадян, що надійшли до Сарненської районної державної адміністрації – Сарненської районної військової адміністрації у 2023 році», з метою підвищення ефективності роботи із зверненнями громадян, забезпечення належного рівня, ефективного вирішення питань, що порушуються громадянами та для посилення відповідальності за своєчасним виконанням та наданням відповідей на звернення громадян, враховуючи вимоги чинного законодавства, виконавчий комітет селищної ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Інформацію про стан роботи із зверненнями громадян, що надійшли до Рокитнівської селищної ради за 2023 рік, взяти до відома (додається).

2. Заступникам селищного голови з питань діяльності виконавчих органів, секретарю ради, старостам Рокитнівської селищної ради, керівникам виконавчих органів ради:

посилити контроль, в межах повноважень, за обєктивним, своєчасним і якісним розглядом звернень громадян, додержанням вимог законодавства при їх розгляді, вирішення питань, порушених у зверненнях громадян, а також вжити ефективних заходів щодо запобігання виникненню підстав для необґрунтованих повторних і колективних звернень громадян;

удосконалити практику організації проведення особистих прийомів громадян;

не допускати порушення термінів розгляду звернень громадян, надавати у встановлені законом терміни письмові відповіді авторам звернень за наслідками їх розгляду.

3. Відділу організаційно-документального забезпечення селищної ради:

інформувати керівництво селищної ради про факти несвоєчасного подання відповідей відповідальними виконавцями про розгляд письмових звернень, що надходять до Рокитнівської селищної ради;

забезпечити підготовку інформаційних матеріалів для розгляду на засіданні виконавчого комітету Рокитнівської селищної ради питання «Про стан роботи із зверненнями громадян, що надійшли до Рокитнівської селищної ради у першому півріччі 2024 року».

4. Визнати таким, що втратило чинність, рішення виконавчого комітету Рокитнівської селищної ради від 24 лютого 2023 року № 45 «Про стан роботи зі зверненнями громадян, що надійшли до Рокитнівської селищної ради  у 2022 році».

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Антоніну ГОРДІЙЧУК.

 

 

Селищний голова                                             Григорій ТАРГОНСЬКИЙ

 

 

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора