Пошук

Рішення виконавчого комітету №50 «Про закінчення опалювального сезону»

Кількість переглядів: 5
Скликання: 8 скликання
Сесія: без номеру сесії
Тип документу: Рішення виконавчого комітету
Дата: 29.03.2024
Номер документу: 50
Назва документу: Про закінчення опалювального сезону
Прикріплені файли:

 

РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

29 березня  2024 року                                                   50

  

Про закінчення

опалювального сезону

 

Керуючись підпунктом 24 пункту «а» частини 1 статті 30, статтею 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 16, 21 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», пунктом 8 постанови Кабінету Міністрів України від 21 серпня 2019 року № 830 «Про затвердження Правил надання послуги з постачання теплової енергії і типових договорів про надання послуги з постачання теплової енергії», пунктом 7.9.4. наказу Міністерства палива та енергетики України від 14 лютого 2007 року № 71 «Про затвердження Правил технічної експлуатації теплових установок і мереж», виконавчий комітет селищної ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Закінчити опалювальний сезон 2023-2024 року на території населених пунктів Рокитнівської селищної територіальної громади в адміністративних будівлях, закладах освіти, культури, медицини та комунальних підприємствах з  31 березня 2024 року.

2. У разі зниження середньодобової температури повітря нижче +8ºС протягом трьох діб, під особисту відповідальність керівників закладів освіти, культури та медицини селищної ради для підтримки належного температурного режиму в межах затверджених лімітів, дозволити підігрів приміщень.

 3. Рекомендувати керівникам установ, організацій, підприємств, старостам селищної ради забезпечити своєчасне завершення опалювального сезону.

 4. Керівникам закладів, установ і організацій, що фінансуються з бюджету Рокитнівської селищної територіальної громади провести консервацію систем опалення, забезпечити їх ремонт в міжопалювальний період з метою підготовки до опалювального сезону 2024-2025 року.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія МАРИНИЧА.

 

Заступник селищного голови з питань

діяльності виконавчих органів                              Антоніна ГОРДІЙЧУК


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора