Пошук

Розпорядження селищного голови №68 «Про проведення аналізу і перевірки викладених фактів у Звіті генерального директора КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «РОКИТНІВСЬКИЙ ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ» РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ про роботу за 2023 рік»

Кількість переглядів: 8
Скликання: 8 скликання
Сесія: без номеру сесії
Тип документу: Розпорядження селищного голови
Дата: 26.03.2024
Номер документу: 68
Назва документу: Про проведення аналізу і перевірки викладених фактів у Звіті генерального директора КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «РОКИТНІВСЬКИЙ ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ» РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ про роботу за 2023 рік
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.01 МБ)

 

Рокитнівська селищна рада

 

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

селищного голови

 

26 березня 2024 року                                                                                          № 68

 

Про проведення аналізу і перевірки викладених

фактів у  Звіті генерального директора КОМУНАЛЬНОГО

НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «РОКИТНІВСЬКИЙ

ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ»

РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ про роботу за 2023 рік

 

       Відповідно до пункту 20 частини четвертої статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пункту 1.4 Розділу I, пункту 7.1 Розділу VII Статуту КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «РОКИТНІВСЬКИЙ ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ» РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ, затвердженого рішенням Рокитнівської селищної ради від 22.01.2021 № 222 зі змінами від 23.12.2022 № 3051, з метою забезпечення ефективної діяльності КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «РОКИТНІВСЬКИЙ ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ» РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ :  

 

1. ПРОВЕСТИ аналіз та перевірку викладених фактів у Звіті генерального директора КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «РОКИТНІВСЬКИЙ ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ» РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ про роботу за 2023 рік (далі – Звіт генерального директора КНП «РОКИТНІВСЬКИЙ ЦПМСД» про роботу за 2023 рік).

2. Утворити комісію для здійснення аналізу і перевірки зазначених фактів, викладених у Звіті генерального директора КНП «РОКИТНІВСЬКИЙ ЦПМСД» про роботу за 2023 рік  (далі - Комісія) у складі згідно з додатком.

3. Генеральному директору КНП «РОКИТНІВСЬКИЙ ЦПМСД» БАРАНОВСЬКІЙ Ірині Миколаївні забезпечити надання необхідних документів Комісії для здійснення аналізу і перевірки зазначених фактів, викладених у Звіті генерального директора КНП «РОКИТНІВСЬКИЙ ЦПМСД» про роботу за 2023 рік.

4. Комісії здійснити аналіз і перевірку зазначених фактів, викладених у Звіті генерального директора КНП «РОКИТНІВСЬКИЙ ЦПМСД» про роботу за 2023 рік, протягом п’яти робочих днів з дня підписання даного розпорядження.

5. Начальнику відділу соціального захисту, охорони здоров’я та у справах дітей селищної ради Ірені ЧИРУК за результатами проведеного аналізу і перевірки фактів, викладених у Звіті генерального директора КНП «РОКИТНІВСЬКИЙ ЦПМСД» про роботу за 2023 рік, до 05.04.2024 підготувати доповідну записку на ім’я селищного голови.

6. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Антоніну ГОРДІЙЧУК.

 

 

Селищний голова                                                                        Григорій ТАРГОНСЬКИЙ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора