Пошук

Проєкти рішень виконавчого комітету №88 «Про надання дозволу на приватизацію та видачу розпорядження ____________________»

Кількість переглядів: 17
Скликання: 8 скликання
Сесія: без номеру сесії
Тип документу: Проєкти рішень виконавчого комітету
Дата: 27.03.2024
Номер документу: 88
Назва документу: Про надання дозволу на приватизацію та видачу розпорядження ____________________
Прикріплені файли:

                                                                                                                                ПРОЄКТ

 

РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

____________________ 2024 року                                                № _____

 

Про надання дозволу на приватизацію та видачу

розпорядження ____________________

 

Керуючись статтями 29, 52, підпунктом 2 пункту «а» частини 6 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до статей 9, 48 Житлового кодексу України, статті 8 Закону України «Про приватизацію державного житлового фонду», Закону України «Про забезпечення реалізації житлових прав мешканців гуртожитків», Положення про порядок передачі квартир (будинків), жилих приміщень у гуртожитках у власність громадян, затвердженого наказом Міністерства з питань житлово-комунального господарства України від 16.12.2009 № 396, Положення про порядок передачі у власність громадян квартир (будинків), жилих приміщень у гуртожитках, що перебувають у комунальній власності Рокитнівської селищної ради, затвердженого рішенням Рокитнівської селищної ради від 07.07.2023 № 3557, акту приймання-передачі житла від 18.11.2016, рішення Біловізької сільської ради від 29.11.2016 № 114 «Про прийняття в комунальну власність Біловізької сільської ради квартири № __, буд, __ по вул. _______________, смт ______________ _____________ району Рівненської області, придбаної для громадянина _______________, учасника АТО, який втратив функціональні можливості нижньої кінцівки», розглянувши заяву _______________ про надання дозволу на приватизацію,  виконавчий комітет селищної ради

 

ВИРІШИВ:  

 

1. Надати дозвіл на приватизацію квартири за адресою: вул. ___________, буд. ___, кв. __, селище _______ _______ району Рівненської області загальною площею 41,3 м. кв., житловою площею – 22,0 м. кв. __________________.

2. Уповноважити Рокитнівського селищного голову Григорія ТАРГОНСЬКОГО видати розпорядження на приватизацію квартири.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія МАРИНИЧА.

 

Селищний голова                                           Григорій ТАРГОНСЬКИЙ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора