Пошук

Проєкти рішень виконавчого комітету №82 «Про організацію роботи щодо розробки візуалізованої версії бюджету громади – Бюджету для громадян Рокитнівської селищної територіальної громади»

Кількість переглядів: 13
Скликання: 8 скликання
Сесія: без номеру сесії
Тип документу: Проєкти рішень виконавчого комітету
Дата: 26.03.2024
Номер документу: 82
Назва документу: Про організацію роботи щодо розробки візуалізованої версії бюджету громади – Бюджету для громадян Рокитнівської селищної територіальної громади
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.06 МБ)

ПРОЄКТ

 

 

РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

_____________________                                                             № ___

 

Про організацію роботи щодо

розробки візуалізованої версії

бюджету громади – Бюджету для

громадян Рокитнівської селищної

територіальної громади

 

Відповідно до підпункту 1 пункту «а» статті 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 75, 76 Бюджетного кодексу України, наказів Міністерства фінансів України від 02 січня 2019 року № 1 «Про затвердження Методичних рекомендацій щодо впровадження та застосування гендерно-орієнтованого підходу в бюджетному процесі», від 03 березня 2020 року № 94 «Про затвердження Методичних рекомендацій щодо механізмів участі громадськості у бюджетному процесі на місцевому рівні», з метою залучення активних мешканців громади до участі в бюджетному процесі, забезпечення публічності представлення бюджету Рокитнівської селищної територіальної громади, рекомендацій Громадського Партнерства «За прозорі місцеві бюджети», виконавчий комітет селищної ради

 

ВИРІШИВ:

 

  1. Затвердити План заходів щодо організації розробки візуалізованої версії  бюджету громади – Бюджету для громадян Рокитнівської селищної територіальної громади (далі – План заходів), що додається.
  2. Фінансовому відділу селищної ради організувати роботу з розробки візуалізованого бюджету громади – Бюджету для громадян згідно Посібника «Бюджет громади людською мовою» або Методичних рекомендацій «Текстовий шаблон для розробки Бюджету для громадян» та Плану заходів. До виконання заходів залучати необхідні структурні підрозділи, комунальні заклади, установи, організації Рокитнівської селищної ради.
  3. Відділу інформаційних технологій, захисту інформації та цифрової трансформації селищної ради організувати роботу із залучення громадян до процесу розробки Бюджету для громадян, його розміщення на офіційному вебсайті Рокитнівської селищної ради, поширенні та популяризації.
  4. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання даного рішення покласти на фінансовий відділ селищної ради.
  5. Контроль за виконанням  рішення залишаю за собою.

 

 

Селищний голова                                               Григорій ТАРГОНСЬКИЙ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора