Пошук

Проєкти рішень виконавчого комітету №65 «Про негайне відібрання малолітньої дитини _______________________»

Кількість переглядів: 10
Скликання: 8 скликання
Сесія: без номеру сесії
Тип документу: Проєкти рішень виконавчого комітету
Дата: 22.03.2024
Номер документу: 65
Назва документу: Про негайне відібрання малолітньої дитини _______________________
Прикріплені файли:

ПРОЄКТ

 

РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

____________________ 2024 року                                        №

 

Про негайне відібрання малолітньої

дитини _______________________

 

Керуючись підпунктом 4 пункту б частини 1 статті 34, статтею 40, частиною 6 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  відповідно до частин 2, 3 статті 150, частини 1 статті 152, частини 4 статті 155, статті 164, частини 2 статті 170   Сімейного  кодексу  України,   статей 8, 14 Закону України «Про охорону дитинства», статті 1 Закону України «Про органи і служби у справах дітей та спеціальні установи для дітей», на виконання пункту 8 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету  Міністрів  України від 24 вересня 2008 року № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», враховуючи пропозиції  комісії з питань захисту прав  дитини  селищної  ради   (протокол
№ 2 від 05 березня 2024 року), з метою захисту прав та законних інтересів малолітньої дитини, виконавчий комітет селищної ради

 

ВИРІШИВ:

 

  1. Негайно відібрати малолітню дитину _____________________,
    ___________ року народження,   у матері _______________________,
    ______________ року народження, яка зареєстрована за адресою: вулиця __________, будинок ___, село __________ ____________ району ____________ області, а фактично проживає за адресою: вулиця ________, будинок ____ село _______ ____________ району __________ області, батька _____________, ____________ року народження, який зареєстрований і фактично проживає за адресою: вулиця __________, будинок ___ село ________ __________ району _________ області, у зв'язку із загрозою життю та здоров'ю дитини.
  2. Тимчасово влаштувати дитину, яка залишилася без батьківського піклування, _______________ в Навчально-реабілітаційний центр в місті Рівне Рівненської обласної ради.
  3. Юридичному відділу Рокитнівської селищної ради , службі у справах дітей Рокитнівської селищної ради:
  1. повідомити про це рішення Рокитнівський відділ Сарненської окружної прокуратури та у семиденний строк після прийняття рішення підготувати позовну заяву до суду про позбавлення матері _______________, ______________ року народження, та батька _____________, _________ року народження, батьківських прав щодо малолітньої дитини _______________.
  1. Затвердити висновок про доцільність позбавлення батьківських прав матері ____________________, ____________ року народження, та батька ________________, __________ року народження, стосовно малолітньої дитини ______________.
  2.  Контроль за виконанням рішення покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Антоніну ГОРДІЙЧУК. 

 

 

Селищний голова                                  Григорій ТАРГОНСЬКИЙ

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора