Пошук

Проєкти рішень виконавчого комітету №64 «Про  утворення комісії з питань надання грошової компенсації  деяким категоріям осіб для придбання житла при виконавчому комітеті Рокитнівської селищної ради»

Кількість переглядів: 19
Скликання: 8 скликання
Сесія: без номеру сесії
Тип документу: Проєкти рішень виконавчого комітету
Дата: 20.03.2024
Номер документу: 64
Назва документу: Про  утворення комісії з питань надання грошової компенсації  деяким категоріям осіб для придбання житла при виконавчому комітеті Рокитнівської селищної ради
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.01 МБ)
  2. Файл 2 (0.02 МБ)

ПРОЄКТ

 

РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

 

РІШЕННЯ

 

­­­­­­­­­­­­­­­­­____________________ 2024 року                                               № ______

 

Про  утворення комісії з питань

надання грошової компенсації  деяким

категоріям осіб для придбання житла

при виконавчому комітеті Рокитнівської

селищної ради

 

Керуючись підпунктом 2 пункту «б» статті 34, статею 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  на виконання постанов Кабінету Міністрів України від 19 жовтня 2016 року № 719 «Питання забезпечення житлом деяких категорій осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, а також членів їх сімей», від 28 березня 2018 року № 214 «Питання забезпечення житлом деяких категорій осіб, які брали участь у бойових діях на території інших держав, а також членів їх сімей», від 18 квітня 2018 року № 280 «Питання забезпечення захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України», від 20 лютого 2019 року № 206 «Питання забезпечення житлом деяких категорій осіб, які брали участь в Революції Гідності, а також членів їх сімей» з метою забезпечення підтримки деяких категорій осіб щодо придбання житла, виконавчий комітет селищної ради

ВИРІШИВ:

1. Утворити комісію з питань надання грошової компенсації деяким категоріям осіб для придбання житла при виконавчому комітеті Рокитнівської селищної ради у складі згідно з додатком.

2. Затвердити Положення про комісію з питань надання грошової компенсації деяким категоріям осіб для придбання житла при виконавчому комітеті Рокитнівської селищної ради, що додається.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на  заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Антоніну ГОРДІЙЧУК.       

 

 

Селищний голова                                         Григорій ТАРГОНСЬКИЙ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора