Пошук

Розпорядження селищного голови №55 «Про утворення комісії з обстеження квартири за адресою: вул. Спортивна, буд. 2, кв. 3 в селищі Рокитне Сарненського району Рівненської області»

Кількість переглядів: 17
Скликання: 8 скликання
Сесія: без номеру сесії
Тип документу: Розпорядження селищного голови
Дата: 12.03.2024
Номер документу: 55
Назва документу: Про утворення комісії з обстеження квартири за адресою: вул. Спортивна, буд. 2, кв. 3 в селищі Рокитне Сарненського району Рівненської області
Прикріплені файли:

Рокитнівська селищна рада

 

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

селищного голови

 

12 березня 2024 року                                                                                   № 55

 

Про утворення комісії з обстеження

квартири за адресою: вул. Спортивна,

буд. 2, кв. 3 в селищі Рокитне

Сарненського району Рівненської

області

 

       Керуючись пунктом 20 частини 4 статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи лист КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА "РОКИТНЕКОМУНСЕРВІС" РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ № 39 від 04.03.2024 та у зв’язку із необхідністю вирішення подальшої долі неприватизованої квартири за адресою: вул. Спортивна, буд. 2, кв. 3 в селищі Рокитне Сарненського району Рівненської області, в якій з червня 2021 року не проживають громадяни:

1. Утворити комісію з обстеження квартири за адресою: вул. Спортивна, буд. 2, кв. 3 в селищі Рокитне Сарненського району Рівненської області (далі - Комісія) згідно з додатком.

2. Комісії:

здійснити обстеження квартири за адресою: вул. Спортивна, буд. 2, кв. 3 в селищі Рокитне Сарненського району Рівненської області;

- подати на затвердження Рокитнівському селищному голові Акт обстеження квартири за адресою: вул. Спортивна, буд. 2, кв. 3 в селищі Рокитне Сарненського району Рівненської області до 01 квітня 2024 року.

​​​​​​​​​​​​​​3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Сергія МАРИНИЧА.

 

Селищний голова                                                        Григорій ТАРГОНСЬКИЙ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора