Пошук

Проєкти рішень виконавчого комітету №52 «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Рокитнівської селищної ради від 16.03.2021 № 61 «Про затвердження Положення та складу комісії з питань захисту прав дитини»»

Кількість переглядів: 25
Скликання: 8 скликання
Сесія: без номеру сесії
Тип документу: Проєкти рішень виконавчого комітету
Дата: 07.03.2024
Номер документу: 52
Назва документу: Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Рокитнівської селищної ради від 16.03.2021 № 61 «Про затвердження Положення та складу комісії з питань захисту прав дитини»
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.02 МБ)

                                                                       ПРОЄКТ

 

РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

 

______________________ 2024 року                                                      № ____

 

Про внесення змін до рішення

виконавчого комітету Рокитнівської

селищної ради від 16.03.2021 № 61

«Про затвердження Положення та складу

комісії з питань захисту прав дитини»

 

Керуючись підпунктом 4 пункту «б» статті 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою сприяння забезпеченню реалізації прав дитини на життя, охорону здоров’я, освіту, соціальний захист, сімейне виховання та всебічний розвиток, у зв’язку зі змінами персонального складу, виконавчий комітет селищної ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Внести зміни до рішення виконавчого комітету Рокитнівської селищної ради від 16 березня 2021 року № 61 «Про затвердження Положення та складу комісії з питань захисту прав дитини», виклавши додаток Склад комісії з питань захисту прав дитини в новій редакції, що додається.

2. Визнати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету Рокитнівської селищної ради від 28 листопада 2023 року № 310 «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Рокитнівської селищної ради від 16.03.2021 № 61 «Про затвердження Положення та складу комісії з питань захисту прав дитини».

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Антоніну ГОРДІЙЧУК.      

 

 

Селищний голова                                            Григорій ТАРГОНСЬКИЙ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора