Пошук

Проєкти рішень виконавчого комітету №51 «Про встановлення піклування над дитиною-сиротою»

Кількість переглядів: 19
Скликання: 8 скликання
Сесія: без номеру сесії
Тип документу: Проєкти рішень виконавчого комітету
Дата: 07.03.2024
Номер документу: 51
Назва документу: Про встановлення піклування над дитиною-сиротою
Прикріплені файли:

ПРОЄКТ

 

 

РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

 

____________________ 2024 року                                                               № ______

 

Про встановлення піклування

над дитиною-сиротою

 

Керуючись підпунктом 4 пункту б частини 1 статті 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтею 4 Закону України «Про органи і служби у справах дітей та спеціальні установи для дітей», відповідно до статей 59, 61-64, 69 Цивільного кодексу України, пунктів 42, 46, 47 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 24 вересня 2008 року № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов'язаної із захистом прав дитини», враховуючи заяву ________________________ щодо призначення її піклувальником над дитиною-сиротою, неповнолітньою ______________, ____________ року народження, свідоцтво про смерть _______________ від _____________ року, Серія ____ № _____, свідоцтво про смерть _____________ від ________ року, Серія ____ № ______, протокол комісії з питань захисту прав дитини Рокитнівської селищної ради від 05 березня 2024 року № 2, виконавчий комітет селищної ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Встановити піклування над дитиною-сиротою, неповнолітньою _______________________, ________ року народження.

2. Призначити громадянку ___________________, ___________ року народження, яка проживає по вул. __________, буд. ___, с. ______ ___________ району _____________ області піклувальником над дитиною-сиротою, неповнолітньою ________________, _________ року народження.

3. Закріпити житло на праві користування за дитиною-сиротою, неповнолітньою _______________, _______________ року народження по вул. ____________, буд.__, с. _____ _________ району _______ області.

4. Громадянці ___________________:

4.1. Оформити державну допомогу на неповнолітню дитину-сироту над якою встановлено піклування, пенсію у звязку з втратою годувальника та  використовувати кошти на її потреби.

4.2. Добросовісно виконувати обов’язки піклувальника.

4.3. Здійснювати два рази на рік повне медичне обстеження неповнолітньої ______________________ та надавати службі у справах дітей Рокитнівської селищної ради висновки про стан здоров’я, фізичний та розумовий розвиток дитини згідно із встановленим зразком.

4.4. Звіт про отримання державної допомоги подавати в службу у справах дітей Рокитнівської селищної ради до 01 січня щорічно.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Антоніну ГОРДІЙЧУК. 

 

 

Селищний голова                                                Григорій ТАРГОНСЬКИЙ

 

 

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора