Пошук

Проєкти рішень виконавчого комітету №50 «Про надання дозволу на укладення правочину _____________________»

Кількість переглядів: 19
Скликання: 8 скликання
Сесія: без номеру сесії
Тип документу: Проєкти рішень виконавчого комітету
Дата: 07.03.2024
Номер документу: 50
Назва документу: Про надання дозволу на укладення правочину _____________________
Прикріплені файли:

ПРОЄКТ

 

 

РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

____________________ 2024 року                                                      №

 

Про надання дозволу на

укладення правочину

_____________________

 

Керуючись підпунктом 4 пункту б частини першої статтею 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтею 18 Закону України «Про охорону дитинства», статтею 12 Закону України «Про основи соціального захисту бездомних осіб і безпритульних дітей», відповідно до статей 56, 203, 717-719 Цивільного кодексу України, розглянувши заяву __________________ виконавчий комітет селищної ради 

 

ВИРІШИВ:

 

          1. Надати ______________, ___________ року народження, дозвіл на укладення договору купівлі – продажу ¾ частки житлового будинку по вулиці __________, будинок __ село ________ __________ району _____________ області (інформація з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та реєстру прав власності на нерухоме майно, номер інформаційної довідки ________ від 31.10.2023) та земельної ділянки, площею 0,1227 га кадастровий номер 5625085600:01:002:0347 (витяг з Державного реєстру речових прав, індексний номер ________ від 01.01.2024), які належать їй на праві приватної власності, право користуванням якими має малолітня дитина, _____________, _________ року народження, на ім’я _________________, ___________________ року народження, жительки вулиця ________________, будинок, __ село _______ ________ району ___________ області.

        2. Зобов’язати _______________ після укладання правочину, на який вона отримає дозвіл, надати до служби у справах дітей Рокитнівської селищної ради копію відповідного документа.

        3.  Контроль за виконанням рішення покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Антоніну ГОРДІЙЧУК.  

 

 

Селищний голова                                                               ригорій ТАРГОНСЬКИЙ

 

 

 

 

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора