Пошук

Рішення виконавчого комітету №4 «Про організацію та проведення ярмарків в смт Рокитне на 2024 рік»

Кількість переглядів: 8
Скликання: 8 скликання
Сесія: без номеру сесії
Тип документу: Рішення виконавчого комітету
Дата: 30.01.2024
Номер документу: 4
Назва документу: Про організацію та проведення ярмарків в смт Рокитне на 2024 рік
Прикріплені файли:

 

РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

 

30 січня 2024 року                                                                № 4

             

Про організацію та проведення ярмарків в смт Рокитне на 2024 рік

 

 

         Керуючись пунктом 8 статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Положенням про організацію та порядок проведення ярмарків, надання послуг у сфері розваг на території Рокитнівської селищної територіальної громади, затвердженого рішенням виконавчого комітету Рокитнівської селищної ради від 29.11.2021 № 380, виконавчий комітет селищної ради

 

                                                           ВИРІШИВ:

 

  1. Проводити у період з 1 січня 2024 року до 31 грудня 2024 року по                   вул. Тараса Бульби-Боровця та в частині вул. Захисників України (від перехрестя вулиць Тараса Бульби-Боровця – Захисників України до перехрестя вулиць Захисників України – О. Бекещука) смт Рокитне регулярні (кожну п’ятницю і неділю), універсальні (промисловий, сільськогосподарський, продовольчий) ярмарки.
  2. Проводити у період з 1 січня 2024 року до 31 грудня 2024 року по                           вул. Партизанська смт Рокитне регулярні (щоденний), універсальні (промисловий, сільськогосподарський, продовольчий) ярмарки.
  3. Проводити  у період з 1 січня 2024 року до 31 грудня 2024 року в частині                        вул. Шевченка смт Рокитне регулярні (кожну неділю), універсальні (промисловий, сільськогосподарський, продовольчий) ярмарки.
  4. Визначити розпорядником ярмарків комунальне підприємство «Рокитнекомунсервіс» Рокитнівської селищної ради.
  5. Встановити режим роботи ярмарків з 07.00  до 15.00 год.
  6. Розпоряднику ярмарків розробити Схему розміщення об’єктів торгівлі на ярмарках в період його проведення та погодити її з Рокитнівською селищною радою.
  7. Розпоряднику ярмарків оприлюднити на офіційному вебсайті Рокитнівської селищної ради інформацію про проведення регулярних (щоденного, кожну п’ятницю і неділю), універсальних (промислового, cільськогосподарського, продовольчого) ярмарків, режиму роботи ярмарків, вимог до учасників ярмарків та іншу необхідну інформацію.
  8. Визнати таким, що втратило чинність, рішення виконавчого комітету від 14 листопада 2022 року № 637 «Про організацію та проведення ярмарків в             смт Рокитне».
  9. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Сергія МАРИНИЧА.
  10.  

 

Селищний голова                                             Григорій ТАРГОНСЬКИЙ

 

 

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора