Пошук

Розпорядження селищного голови №22 «Про безоплатну передачу майна з балансу РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ на баланс КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ “ТРУДОВИЙ АРХІВ” РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ»

Кількість переглядів: 19
Скликання: 8 скликання
Сесія: без номеру сесії
Тип документу: Розпорядження селищного голови
Дата: 30.01.2024
Номер документу: 22
Назва документу: Про безоплатну передачу майна з балансу РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ на баланс КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ “ТРУДОВИЙ АРХІВ” РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.02 МБ)

 

Рокитнівська селищна рада

 

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

селищного голови

 

 

­­­­­­­30 січня 2024 року                                                            № 22

 

Про безоплатну передачу майна з балансу

РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ на

баланс КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ

“ТРУДОВИЙ АРХІВ” РОКИТНІВСЬКОЇ

СЕЛИЩНОЇ РАДИ

 

           Відповідно до статей 42, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Порядку передачі з балансу на баланс майна Рокитнівської селищної територіальної громади, яке знаходиться на балансах підприємств, організацій, установ комунальної власності або використовується на умовах оренди, затвердженого рішенням Рокитнівської селищної ради від 10.09.2021 року № 1375, розглянувши клопотання директора КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ “ТРУДОВИЙ АРХІВ” РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ від 23.01.2024 № 04/01-09 щодо безоплатної передачі майна:

 

1. ПЕРЕДАТИ безоплатно з балансу РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ на баланс КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ “ТРУДОВИЙ АРХІВ” РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ електролічильник NIK 2307 ARP3T 5-120 A – 1шт (далі – майно).

2. Утворити комісію з приймання-передачі майна з балансу РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ на баланс КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ “ТРУДОВИЙ АРХІВ” РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ (далі – Комісія), у складі згідно з додатком.        

3. Комісії подати акти приймання-передачі майна, зазначеного у пункті 1 даного розпорядження на затвердження селищному голові у місячний термін.

4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Сергія МАРИНИЧА.

 

 

 

Селищний голова                                                        Григорій ТАРГОНСЬКИЙ                


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора