Пошук

Розпорядження селищного голови №12 «Про передачу трактора марки ПМЗ-6 АКМ з балансу Карпилівського ліцею Рокитнівської селищної ради на баланс комунального підприємства «Рокитне» Рокитнівської селищної ради»

Кількість переглядів: 11
Скликання: 8 скликання
Сесія: без номеру сесії
Тип документу: Розпорядження селищного голови
Дата: 23.01.2024
Номер документу: 12
Назва документу: Про передачу трактора марки ПМЗ-6 АКМ з балансу Карпилівського ліцею Рокитнівської селищної ради на баланс комунального підприємства «Рокитне» Рокитнівської селищної ради
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.02 МБ)

 

Рокитнівська селищна рада

 

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

селищного голови

 

23 січня 2024 року                                                                                   № 12

 

Про передачу трактора марки

ПМЗ-6 АКМ з балансу Карпилівського

ліцею Рокитнівської селищної ради

на баланс комунального підприємства

«Рокитне» Рокитнівської селищної ради

 

         Відповідно до статей 42, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в України», Порядку передачі з балансу на баланс майна Рокитнівської селищної територіальної громади, яке знаходиться на балансах підприємств, організацій, установ комунальної власності або використовується на умовах оренди, затвердженого рішенням Рокитнівської селищної ради від 10.09.2021 № 1375, розглянувши лист Карпилівського ліцею Рокитнівської селищної ради від 26.12.2023 № 05-02/351 та з метою забезпечення підвищення ефективності використання майна комунальної власності Рокитнівської селищної територіальної громади:

 

1. Передати з балансу Карпилівського ліцею Рокитнівської селищної ради на баланс комунального підприємства «Рокитне» Рокитнівської селищної ради Актом приймання-передачі трактор марки ПМЗ-6 АКМ, 2003 року випуску, реєстраційний номер 04255РА.

 

2. Утворити комісію з приймання-передачі трактора марки ПМЗ-6 АКМ, що передається з балансу Карпилівського ліцею Рокитнівської селищної ради на баланс комунального підприємства «Рокитне» Рокитнівської селищної ради, у складі згідно з додатком.

 

3. Комісії Акт приймання-передачі трактора марки ПМЗ-6 АКМ, у трьох примірниках, подати на затвердження Рокитнівському селищному голові до 27 січня 2024 року.

 

4._Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Сергія МАРИНИЧА.

 

 

Селищний голова                                                            Григорій ТАРГОНСЬКИЙ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора