Пошук

Проєкти рішень виконавчого комітету №21 «Про взяття на квартирний облік ХОМИЧА Петра Івановича»

Кількість переглядів: 12
Скликання: 8 скликання
Сесія: без номеру сесії
Тип документу: Проєкти рішень виконавчого комітету
Дата: 23.01.2024
Номер документу: 21
Назва документу: Про взяття на квартирний облік ХОМИЧА Петра Івановича
Прикріплені файли:

ПРОЄКТ

 

РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

 _________________ 2024 року                           №_______

 

Про взяття на квартирний облік  ХОМИЧА Петра Івановича

 

Керуючись статтями 43, 51 Житлового кодексу Української РСР, статтями 30, 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтею 96 Закону України «Про Національну поліцію», Правилами обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Українській РСР, затвердженими постановою Ради Міністрів УРСР і Укрпрофради від 11 грудня 1984 року, розглянувши заяву ХОМИЧА Петра Івановича, щодо взяття на облік як такого, що потребує поліпшення житлових умов, враховуючи протокол засідання громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Рокитнівської селищної ради від 22 січня 2024 року № 1, виконавчий комітет селищної ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Взяти на квартирний облік при виконавчому комітеті Рокитнівської селищної ради ХОМИЧА Петра Івановича 26.03.1989 року народження, жителя вул. Вереснева, 10, смт Рокитне Сарненського району Рівненської області.

2. Включити ХОМИЧА Петра Івановича до квартирного обліку на праві першочергового одержання житлового приміщення з 30 січня 2024 року.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія МАРИНИЧА.

 

 

 

Селищний голова                                                        Григорій ТАРГОНСЬКИЙ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора