Пошук

Проєкти рішень виконавчого комітету №6 «Про проведення громадського обговорення щодо доцільності розміщення громадської вбиральні з тимчасовою спорудою для здійснення підприємницької діяльності в смт Рокитне по вул. Тараса Шевченка»

Кількість переглядів: 24
Скликання: 8 скликання
Сесія: без номеру сесії
Тип документу: Проєкти рішень виконавчого комітету
Дата: 18.01.2024
Номер документу: 6
Назва документу: Про проведення громадського обговорення щодо доцільності розміщення громадської вбиральні з тимчасовою спорудою для здійснення підприємницької діяльності в смт Рокитне по вул. Тараса Шевченка
Прикріплені файли:

ПРОЄКТ

 

РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

                                      2024 року                                                              №

 

Про проведення громадського обговорення щодо доцільності розміщення громадської вбиральні з тимчасовою спорудою для здійснення підприємницької діяльності в смт Рокитне по вул. Тараса Шевченка

                                                                                                                                                                                                                             

Відповідно до статті 33 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постанови Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики», відповідно до додатку 3 Статуту Рокитнівської селищної територіальної громади, затвердженого рішенням Рокитнівської селищної ради від 09.07.2021 № 915, за погодженням із тимчасовою комісією для розгляду питання організації громадського обговорення щодо розміщення громадської вбиральні з тимчасовою спорудою для здійснення підприємницької діяльності в смт Рокитне по вул. Тараса Шевченка, виконавчий комітет селищної ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Провести громадське обговорення на офіційному вебсайті Рокитнівської селищної ради та у формі громадських слухань щодо доцільності розміщення громадської вбиральні з тимчасовою спорудою для здійснення підприємницької діяльності в смт Рокитне по вул. Тараса Шевченка в місячний термін від дня набрання чинності рішення.

Ініціатор громадського обговорення – Рокитнівський селищний голова Григорій ТАРГОНСЬКИЙ.

2. Визначити уповноваженим виконавчим органом з підготовки громадських слухань відділ земельних відносин та екологічних питань селищної ради.

3. Відповідальна особа за проведення громадського обговорення – начальник відділу земельних відносин та екологічних питань селищної ради Ігор РЯБУЩИЦЬ – збирає пропозиції та протягом 14 днів після закінчення громадського обговорення виносить їх на розгляд тимчасової комісії для розгляду питання організації громадського обговорення щодо розміщення громадської вбиральні з тимчасовою спорудою для здійснення підприємницької діяльності в смт Рокитне по вул. Тараса Шевченка.

4. Пропозиції (зауваження), отримані в ході проведення громадського обговорення, оприлюднюються у спосіб, за допомогою якого було оприлюднене інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення – шляхом оприлюднення відповідного інформаційного повідомлення на офіційному вебсайті Рокитнівської селищної ради.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Сергія МАРИНИЧА.

 

 

 

Селищний голова                                                        Григорій ТАРГОНСЬКИЙ

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора