Пошук

Рішення виконавчого комітету №334 «Про  затвердження  висновку про  доцільність позбавлення батьківських прав _____________  »

Кількість переглядів: 12
Скликання: 8 скликання
Сесія: без номеру сесії
Тип документу: Рішення виконавчого комітету
Дата: 21.12.2023
Номер документу: 334
Назва документу: Про  затвердження  висновку про  доцільність позбавлення батьківських прав _____________  
Прикріплені файли:

 

УКРАЇНА

РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

21 грудня 2023 року                                                                                       № 334

 

Про  затвердження  висновку про  доцільність

позбавлення батьківських прав _____________

__________________

 

Розглянувши Ухвалу Рокитнівського районного суду Рівненської області від 30.08.2023 про прийняття позовної заяви до розгляду та відкриття провадження у справі № ………, відповідно до якої залучено до участі третю особу Службу у справах дітей Рокитнівської селищної ради, інші  документи представлені……., взявши до уваги пропозиції комісії з питань захисту прав дитини Рокитнівської селищної ради (протокол від 13.12.2023 № 9), керуючись пунктом 72 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008  № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», статтею 19 Сімейного кодексу України та Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет селищної ради

ВИРІШИВ :

  1. Затвердити висновок про доцільність позбавлення батьківських прав……., ……. року народження, по відношенню до його малолітнього сина………, …….. року народження.
  2. Доручити начальнику служби у справах дітей Рокитнівської селищної ради БОРОВЕЦЬ Жанні Миколаївні та головному спеціалісту служби у справах дітей Рокитнівської селищної ради ГРИГОР’ЄВІЙ Вероніці Петрівні представляти орган опіки та піклування у засіданнях суду по даній справі.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Антоніну ГОРДІЙЧУК.

Селищний голова                                                       Григорій ТАРГОНСЬКИЙ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора