Пошук

Проєкти рішень виконавчого комітету №148 «Про  надання малолітній ___________ ____________статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів»

Кількість переглядів: 7
Скликання: 8 скликання
Сесія: без номеру сесії
Тип документу: Проєкти рішень виконавчого комітету
Дата: 19.12.2023
Номер документу: 148
Назва документу: Про  надання малолітній ___________ ____________статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів
Прикріплені файли:

 

ПРОЄКТ

УКРАЇНА

РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від  ___________________ 2023 року                                                            №

 

Про  надання малолітній ___________

____________статусу дитини, яка

постраждала внаслідок воєнних дій та

збройних конфліктів

 

Відповідно до статей 34, 40 та частини шостої статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пункту 3 постанови Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов'язаної із захистом прав дитини», пунктів 3, 5 постанови Кабінету Міністрів України від 05.04.2017 № 268 «Про затвердження Порядку надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів», враховуючи рекомендації комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Рокитнівської селищної ради (протокол № 9 від 13.12.2023), беручи до уваги довідку про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи від 26.04.2022 № 5611-7001030871, видану відділом «Центр надання адміністративних послуг»  Рокитнівської селищної ради, акт оцінки потреб особи/сім'ї від 03.11.2023 КУ «Центр надання соціальних послуг» Рокитнівської селищної ради, з метою захисту прав та законних інтересів дитини,    виконавчий комітет селищної ради

ВИРІШИВ :

  1. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів малолітній………, …….. року народження (свідоцтво про………, видане …….. Новокаховським міським відділом державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Херсонській області), що проживає за адресою: будинок……, вулиця…………., с. Біловіж Сарненського району Рівненської області, 34222, яка зазнала психологічного насильства.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Антоніну ГОРДІЙЧУК.

 

Селищний голова                                                        Григорій ТАРГОНСЬКИ

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора