Пошук

Розпорядження селищного голови №229 «Про утворення тимчасової комісії для розгляду питання організації громадського обговорення щодо розміщення громадської вбиральні з тимчасовою спорудою для здійснення підприємницької діяльності в смт Рокитне по вул. Тараса Шевченка»

Кількість переглядів: 38
Скликання: 8 скликання
Сесія: без номеру сесії
Тип документу: Розпорядження селищного голови
Дата: 30.11.2023
Номер документу: 229
Назва документу: Про утворення тимчасової комісії для розгляду питання організації громадського обговорення щодо розміщення громадської вбиральні з тимчасовою спорудою для здійснення підприємницької діяльності в смт Рокитне по вул. Тараса Шевченка
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.02 МБ)
  2. Файл 2 (0.05 МБ)

УКРАЇНА

Рокитнівська селищна рада

 

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

селищного голови

 

 

30 листопада 2023 року                                                                          № 229

 

Про утворення тимчасової комісії

для розгляду питання організації

громадського обговорення щодо

розміщення громадської вбиральні з

тимчасовою спорудою для здійснення

підприємницької діяльності в

смт Рокитне по вул. Тараса Шевченка

 

       Керуючись  пунктом 20 частини 4 статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постановою Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики», відповідно до додатку 5 Статуту Рокитнівської селищної територіальної громади, затвердженого рішенням Рокитнівської селищної ради від 09.07.2021 № 915:

1. Утворити тимчасову комісію для розгляду питання організації громадського обговорення щодо розміщення громадської вбиральні з тимчасовою спорудою для здійснення підприємницької діяльності в смт Рокитне по вул. Тараса Шевченка (далі Комісія) у складі згідно з додатком 1.

2. Затвердити Положення про тимчасову комісію для розгляду питання організації громадського обговорення щодо розміщення громадської вбиральні з тимчасовою спорудою для здійснення підприємницької діяльності в смт Рокитне по вул. Тараса Шевченка згідно з додатком 2.

3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Сергія МАРИНИЧА.

 

Селищний голова                                                         Григорій ТАРГОНСЬКИЙ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора