Пошук

Рішення виконавчого комітету №313 «Про затвердження Плану діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів виконавчого комітету Рокитнівської селищної ради на 2024 рік»

Кількість переглядів: 13
Скликання: 8 скликання
Сесія: без номеру сесії
Тип документу: Рішення виконавчого комітету
Дата: 28.11.2023
Номер документу: 313
Назва документу: Про затвердження Плану діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів виконавчого комітету Рокитнівської селищної ради на 2024 рік
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.02 МБ)

Внесено зміни згідно з рішенням від 04 квітня 2024 року № 59

УКРАЇНА

РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

 

28 листопада 2023 року                                                                               № 313

             

Про затвердження Плану діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів виконавчого комітету Рокитнівської селищної ради на 2024 рік

 

 

         Керуючись статтями 7, 13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», відповідно до пункту 7 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою реалізації державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності, виконавчий комітет селищної ради

 

                                                           ВИРІШИВ:

 

1. Затвердити План діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів               виконавчого комітету Рокитнівської селищної ради на 2024 рік, що додається.

2. Відділу організаційно-документального забезпечення селищної ради оприлюднити дане рішення на офіційному вебсайті Рокитнівської селищної ради в термін до 10 днів після прийняття рішення.

3. Рекомендувати розробникам проєктів регуляторних актів завчасно повідомляти відділ економічного розвитку та регуляторної політики селищної ради про зміни або підготовку проєктів нових регуляторних актів. 

4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Сергія МАРИНИЧА.

 

 

Селищний голова                                                                  Григорій ТАРГОНСЬКИЙ

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора