Пошук

Рішення виконавчого комітету №320 «Про взяття на квартирний облік _____________»

Кількість переглядів: 58
Скликання: 8 скликання
Сесія: без номеру сесії
Тип документу: Рішення виконавчого комітету
Дата: 28.11.2023
Номер документу: 320
Назва документу: Про взяття на квартирний облік _____________
Прикріплені файли:

 

УКРАЇНА

РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

 

28 листопада 2023 року                                                                            № 320

 

Про взяття на квартирний облік _____________

 

Керуючись статтями 43, 51 Житлового кодексу Української РСР, статтями 30, 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтею 12 Закону України «Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей»», Правилами обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Українській РСР, затвердженими постановою Ради Міністрів УРСР і Укрпрофради від 11 грудня 1984 року № 470, Порядком взяття громадян на соціальний квартирний облік, їх перебування на такому обліку та зняття з нього, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 23 липня 2008 року № 682, розглянувши заяву _______________, щодо взяття на квартирний облік, як такого, що потребує поліпшення житлових умов, та додані документи, враховуючи протокол засідання громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Рокитнівської селищної ради від 22 листопада 2023 року № 3, виконавчий комітет селищної ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Взяти на квартирний облік при виконавчому комітеті Рокитнівської селищної ради ____________, __________ року народження, жителя вул. ________. ____. _______ _______ району _______ області.

2. Включити _________ до квартирного обліку на праві позачергового одержання житлового приміщення, як учасника бойових дій та особи з інвалідністю внаслідок поранення, контузії, каліцтва, одержаних під час виконання обов’язків військової служби, з 28 листопада 2023 року.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія МАРИНИЧА.

 

Селищний голова                                                        Григорій ТАРГОНСЬКИЙ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора