Пошук

Проєкти рішень виконавчого комітету №96 «Про надання дозволу ТОВ «ПАВУК» на порушення об’єкту благоустрою»

Кількість переглядів: 20
Скликання: 8 скликання
Сесія: без номеру сесії
Тип документу: Проєкти рішень виконавчого комітету
Дата: 19.10.2023
Номер документу: 96
Назва документу: Про надання дозволу ТОВ «ПАВУК» на порушення об’єкту благоустрою
Прикріплені файли:

ПРОЄКТ

 

УКРАЇНА

РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

 

___________________2023 року                                                                    №____

 

 

 

Про надання дозволу ТОВ «ПАВУК»

на порушення об’єкту благоустрою

 

 

Керуючись статтями 30, 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтею 10 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», Типовим порядком видачі дозволів на порушення об’єктів благоустрою або відмови в їх видачі, переоформлення, видачі дублікатів, анулювання дозволів, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 30 жовтня 2013 року № 870, розглянувши заяву Товариства з обмеженою відповідальністю «ПАВУК», щодо надання дозволу на порушення об’єкту благоустрою для проведення земляних робіт на земельній ділянці з кадастровим номером 5625055100:01:001:0357, яка знаходиться за адресою: вулиця  Незалежності, 1, смт Рокитне, Сарненського району, Рівненської області, виконавчий комітет селищної ради

 

ВИРІШИВ:

 

          1. Надати Товариству з обмеженою відповідальністю «ПАВУК» дозвіл на порушення об’єкту благоустрою для проведення земляних робіт на земельній ділянці з кадастровим номером 5625055100:01:001:0357, яка знаходиться за адресою: вулиця  Незалежності, 1, смт Рокитне, Сарненського району, Рівненської області.

2. ТОВ «ПАВУК» отримати погодження на проведення земляних робіт у організацій, які надають послуги з водопостачання, електропостачання, газопостачання та зв’язку.

3. Земляні роботи проводити з урахуванням інтересів сусідніх організацій, установ, закладів.

4. ТОВ «ПАВУК» після закінчення проведення земляних робіт, відновити пошкоджені елементи благоустрою на вулиці Незалежності в смт Рокитне, Сарненського району, Рівненської області.

5. Встановити термін дії дозволу на проведення земляних робіт                               до 31 травня 2024 року включно.

6. Вважати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету «Про надання дозволу ТзОВ «Павук» на проведення земляних робіт та відновлення порушених елементів благоустрою» від 11 жовтня 2022 року               № 605.

7. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Сергія МАРИНИЧА.

 

Селищний голова                                                        Григорій ТАРГОНСЬКИЙ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора