Пошук

Проєкти рішень виконавчого комітету №76 «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Рокитнівської селищної ради від 23.12. 2020 № 30 «Про утворення адміністративної комісії, затвердження Положення про адміністративну комісію та затвердження форм документів адміністративної комісії при виконавчому комітеті Рокитнівської селищної ради»»

Кількість переглядів: 51
Скликання: 8 скликання
Сесія: без номеру сесії
Тип документу: Проєкти рішень виконавчого комітету
Дата: 02.10.2023
Номер документу: 76
Назва документу: Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Рокитнівської селищної ради від 23.12. 2020 № 30 «Про утворення адміністративної комісії, затвердження Положення про адміністративну комісію та затвердження форм документів адміністративної комісії при виконавчому комітеті Рокитнівської селищної ради»
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.01 МБ)

 

ПРОЄКТ

УКРАЇНА

РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ   КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

_______________ 2023 року                                                                  №_____

 

Про внесення змін до рішення

виконавчого комітету Рокитнівської

селищної ради від 23.12. 2020 № 30

«Про утворення адміністративної комісії,

затвердження Положення про адміністративну

комісію та затвердження форм документів

адміністративної комісії при виконавчому

комітеті Рокитнівської селищної ради»

 

  Відповідно до підпункту 4 пункту «б» частини 1 статті 38 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 6, 215 Кодексу України про адміністративні правопорушення, у зв’язку зі змінами у персональному складі працівників селищної ради, з метою забезпечення постійної і ефективної роботи адміністративної комісії при виконавчому комітеті Рокитнівської селищної ради, виконавчий комітет селищної ради

 

ВИРІШИВ:

 

  1. Внести зміни до рішення виконавчого комітету Рокитнівської селищної ради від 23 грудня 2020 року № 30 «Про утворення адміністративної комісії, затвердження Положення про адміністративну комісію та затвердження форм документів адміністративної комісії при виконавчому комітеті Рокитнівської селищної ради», виклавши додаток 1 в новій редакції, що додається.
  2. Визнати таким що втратило чинність рішення виконавчого комітету Рокитнівської селищної ради від 27 січня 2023 року № 38 «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Рокитнівської селищної ради від 23 грудня 2020 року № 30 «Про утворення адміністративної комісії, затвердження Положення про адміністративну комісію та затвердження форм документів адміністративної комісії при виконавчому комітеті Рокитнівської селищної ради»».
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Антоніну ГОРДІЙЧУК .

 

 

Селищний голова                                                     Григорій ТАРГОНСЬКИЙ 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора