Пошук

Розпорядження селищного голови №190 «Про затвердження проєктів-переможців, реалізація яких планується за рахунок коштів громадського бюджету Рокитнівської селищної територіальної громади у 2024 році»

Кількість переглядів: 199
Скликання: 8 скликання
Сесія: без номеру сесії
Тип документу: Розпорядження селищного голови
Дата: 25.09.2023
Номер документу: 190
Назва документу: Про затвердження проєктів-переможців, реалізація яких планується за рахунок коштів громадського бюджету Рокитнівської селищної територіальної громади у 2024 році
Прикріплені файли:
  1. Додаток до розпорядження (0.01 МБ)

 

Рокитнівська селищна рада

 

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

селищного голови

                                                                        

Про затвердження проєктів-переможців, 

реалізація яких планується за рахунок 

коштів громадського бюджету Рокитнівської

селищної територіальної громади у 2024 році

 

         Відповідно до пункту 20 частини 4 статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішення Рокитнівської селищної ради від 23.12.2022     № 3055 «Про затвердження Цільової програми «Громадський бюджет (бюджет участі) Рокитнівської селищної територіальної громади на 2023-2027 роки», рішення Рокитнівської селищної ради від 23.12.2022 № 3056 «Про затвердження Положення про громадський бюджет (бюджет участі) Рокитнівської селищної територіальної громади», враховуючи протокол засідання Координаційної ради з питань громадського бюджету Рокитнівської селищної територіальної громади від 11.09.2023 № 3:

 

1.Затвердити перелік проєктів-переможців, реалізація яких планується за рахунок коштів бюджету Рокитнівської селищної територіальної громади у 2024 році (далі проєкти-переможці), яким визначити виконавців проєктів-переможців (головні розпорядники  бюджетних коштів), що додається.

2. Головним розпорядникам бюджетних коштів:

2.1. Визначити відповідальних осіб за реалізацію кожного проєкту-переможця.

2.2. Спільно з авторами проєктів-переможців скласти перелік робіт і закупівель, передбачених у проєктах-переможцях, календарні плани їх реалізації.

2.3. Внести зміни в діючі галузеві програми чи розробити нові для включення проєктів-переможців для їх реалізації у 2024 році.

2.4. Забезпечити  включення до бюджетних запитів на відповідний бюджетний період обсяг фінансування,  необхідний для реалізації проєктів-переможців.

2.5. Інформацію про хід реалізації проєктів-переможців розміщувати на офіційному вебсайті Рокитнівської селищної ради в розділі «Громадський бюджет» протягом     2024 року.

3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Сергія МАРИНИЧА.

 

Селищний голова                                                                                               Григорій ТАРГОНСЬКИЙ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора