Пошук

Розпорядження селищного голови №175 «Про передачу автомобіля швидкої допомоги з балансу Рокитнівської селищної ради на баланс КНП «Рокитнівська БЛІЛ»»

Кількість переглядів: 33
Скликання: 8 скликання
Сесія: без номеру сесії
Тип документу: Розпорядження селищного голови
Дата: 29.08.2023
Номер документу: 175
Назва документу: Про передачу автомобіля швидкої допомоги з балансу Рокитнівської селищної ради на баланс КНП «Рокитнівська БЛІЛ»
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.01 МБ)

 

Рокитнівська селищна рада

 

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

селищного голови

 

29 серпня 2023 року                                                                                              175

 

Про передачу автомобіля

швидкої допомоги з балансу

Рокитнівської селищної ради

на баланс КНП «Рокитнівська БЛІЛ»

 

       Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в України», Порядку передачі з балансу на баланс майна Рокитнівської селищної територіальної громади, яке знаходиться на балансах підприємств, організацій, установ комунальної власності або використовується на умовах оренди, затвердженого рішенням Рокитнівської селищної ради від 10.09.2021 № 1375, враховуючи рішення Рокитнівської селищної ради від 23.08.2023  № 3697 «Про передачу автомобіля швидкої допомоги з балансу РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ на баланс КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «РОКИТНІВСЬКА БАГАТОПРОФІЛЬНА ЛІКАРНЯ ІНТЕНСИВНОГО ЛІКУВАННЯ» РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ»:

 

1. Утворити комісію з приймання-передачі автомобіля швидкої допомоги, що передається з балансу РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ на баланс КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «РОКИТНІВСЬКА БАГАТОПРОФІЛЬНА ЛІКАРНЯ ІНТЕНСИВНОГО ЛІКУВАННЯ» РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ (далі - Комісія), у складі згідно з додатком.

2. Комісії передати з балансу Рокитнівської селищної ради на баланс КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «РОКИТНІВСЬКА БАГАТОПРОФІЛЬНА ЛІКАРНЯ ІНТЕНСИВНОГО ЛІКУВАННЯ» РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ автомобіль швидкої допомоги «Peugeot Boxer», 2012 року випуску, державний реєстраційний номер ВК 0469 ВН, номер шасі (кузова, рами):VF3YBZMFB12308474, первісна вартість 479 012,00 грн, залишкова вартість 0,00 грн.

3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Сергія МАРИНИЧА.

 

Селищний голова                                                               Григорій ТАРГОНСЬКИЙ

 

 

              


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора