Пошук

Розпорядження селищного голови №187 «Про утворення робочої групи з перевірки місця компактного проживання, яке розташоване на території  Рокитнівської селищної територіальної громади»

Кількість переглядів: 148
Скликання: 8 скликання
Сесія: без номеру сесії
Тип документу: Розпорядження селищного голови
Дата: 18.09.2023
Номер документу: 187
Назва документу: Про утворення робочої групи з перевірки місця компактного проживання, яке розташоване на території  Рокитнівської селищної територіальної громади
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.03 МБ)

       

Рокитнівська селищна рада

 

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

селищного голови

 

 

18 вересня 2023 року                                                                                № 187

 

 

Про утворення робочої групи з перевірки

місця компактного проживання, яке

розташоване на території  Рокитнівської

селищної територіальної громади

 

 

       На виконання вимог пункту 2 Протоколу № 3 від 03 серпня 2023 року засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Рівненській обласній державній адміністрації – Рівненській обласній військовій адміністрації,  з метою дотримання прав дітей із числа внутрішньо переміщених осіб, які проживають на території Рокитнівської селищної територіальної громади, зокрема у місці компактного проживання:

1. Утворити робочу групу з перевірки місця компактного проживання, яке розташоване на території Рокитнівської селищної територіальної громади (далі – Робоча група) та затвердити її склад згідно з додатком.

2. Робочій групі до 20 вересня 2023 року провести перевірки стану дотримання прав дітей із числа внутрішньо переміщених осіб в місці компактного проживання внутрішньо переміщених осіб, за результатами обстеження інформувати керівника  місця компактного проживання про наявні проблемні питання та необхідність вжиття відповідних заходів для їх усунення та безпечного перебування людей.

3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника  селищного голови з питань діяльності виконавчих органів  Антоніну ГОРДІЙЧУК.

 

 

Селищний голова                                                    Григорій ТАРГОНСЬКИЙ

 

 

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора