Пошук

Проєкти рішень виконавчого комітету №43 «Про затвердження конкурсної документації та оголошення конкурсу з призначення управителя багатоквартирних будинків в смт Рокитне»

Кількість переглядів: 15
Скликання: 8 скликання
Сесія: без номеру сесії
Тип документу: Проєкти рішень виконавчого комітету
Дата: 08.08.2023
Номер документу: 43
Назва документу: Про затвердження конкурсної документації та оголошення конкурсу з призначення управителя багатоквартирних будинків в смт Рокитне
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.03 МБ)

 

 

 

УКРАЇНА

РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

________________ 2023 року                                                                  № _______

 

Про затвердження конкурсної документації

та оголошення конкурсу з призначення

управителя багатоквартирних будинків

в смт Рокитне

 

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку», відповідно до Порядку проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 13.06.2016 № 150,  з метою підготовки та проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирних будинків, виконавчий комітет Рокитнівської селищної ради

 

                                                              ВИРІШИВ:

 

  1. Затвердити конкурсну документацію для проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирних будинків в смт Рокитне, що додається додаток №1, №2, №3.
  2. Оголосити конкурс з призначення управителя багатоквартирних будинків в смт Рокитне, відповідно до затвердженої конкурсної документації.
  3. Установити, що до моменту укладення з переможцями конкурсу договорів про надання послуги з управління багатоквартирними будинками, послуги з утримання таких будинків і споруд та прибудинкових територій продовжує надавати КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «РОКИТНЕКОМУНСЕРВІС» РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ.
  4. Установити, що у разі, якщо на дату проведення конкурсу співвласниками обрано управителя будинку чи створено об’єднання співвласників багатоквартирних будинків, дане рішення на такі будинки не розповсюджується.
  5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія МАРИНИЧА.

 

Заступник селищного голови з питань

діяльності виконавчих органів                                       Антоніна ГОРДІЙЧУК                                                                     


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора