Пошук

Проєкти рішень виконавчого комітету №30 «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Рокитнівської селищної ради від 5 травня 2021 року № 110 «Про створення комісії з обстеження зелених насаджень на території Рокитнівської селищної територіальної громади»»

Кількість переглядів: 26
Скликання: 8 скликання
Сесія: без номеру сесії
Тип документу: Проєкти рішень виконавчого комітету
Дата: 08.08.2023
Номер документу: 30
Назва документу: Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Рокитнівської селищної ради від 5 травня 2021 року № 110 «Про створення комісії з обстеження зелених насаджень на території Рокитнівської селищної територіальної громади»
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.01 МБ)

ПРОЄКТ

УКРАЇНА

РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

___ _____________ 2023 року                                                                       №____

 

Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Рокитнівської селищної ради від 5 травня 2021 року № 110 «Про створення комісії з обстеження зелених насаджень на території Рокитнівської селищної територіальної громади»

 

Керуючись статтями 30, 33 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтею 28 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», постановою Кабінету Міністрів України від 01 серпня 2006 року «Про затвердження Порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах», виконавчий комітет Рокитнівської селищної ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Внести зміни до рішення виконавчого комітету Рокитнівської селищної ради від 5 травня 2021 року № 110 «Про створення комісії з обстеження зелених насаджень на території Рокитнівської селищної територіальної громади», а саме Додаток 1 до рішення викласти у новій редакції, що додається.

            2. Визнати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету Рокитнівської селищної ради від 23 вересня 2021 року № 270 «Про внесення змін до складу комісії з обстеження зелених насаджень на території Рокитнівської селищної територіальної громади».

2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Сергія МАРИНИЧА.

 

 

Заступник селищного голови

з питань діяльності виконавчих органів                   Антоніна ГОРДІЙЧУК

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора